Logistika a skladovanie

GEFCO: Byť bližšie k obchodným partnerom v Rusku a SNŠ

Narastajúci objem prepráv medzi Európu a Čínou vytvára čoraz väčší tlak na efektívne prepravné riešenia cez Rusko či okolité krajiny so systémom širokorozchodnej železničnej trate 1520 mm.

Pre poskytovateľa logistických služieb GEFCO s najväčšou privátnou prepravnou sieťou v Európe a ťažiskom v hlavných industriálnych oblastiach so silným potenciálom rastu, akým je Rusko a krajiny Spoločenstva nezávislých krajín, je zrejmá jeho pripravenosť. Komplexné multimodálne riešenia s vlastnou sieťou pobočiek
 
Pri dlhých trasách, napríklad do Ruska a celého regiónu SNŠ, ktorý je pre systém širokorozchodnej koľajnice pracovne nazývaný „oblasťou 1520“, je vhodné klasickú cestnú prepravu kombinovať s inými druhmi prepravy. Tým je možné dosiahnuť nielen lepšie tranzitné časy, ale aj optimalizovať náklady na logistiku. Ideálnym predpokladom na poskytovanie multimodálnych riešení pre klientov je vlastná sieť GEFCO pobočiek a logistických skladov, colných i daňových odborníkov a taktiež železničná sieť skupiny RZD, ktorej je GEFCO členom.
 
Obchodné príležitosti za hranicami bežného
Významným benefitom GEFCO, ktoré je vo svete považované ako referencia v priemyselnej logistike, je schopnosť ponúkať vysoké kvalitatívne štandardy vo všetkých krajinách regiónu „1520“. Týka sa to nielen bežných destinácií, akými sú Rusko či Bielorusko, ale aj oblastí, s ktorými nemusí mať každá zasielateľská spoločnosť skúsenosti. Pre rozvoj obchodných príležitostí hoci v Moldavsku či Kazachstane je tak výber logistického partnera kľúčový.
 
Riešenia šité na mieru na optimalizáciu colných a daňových formalít
Spoločnostiam, ktoré chcú optimalizovať svoje prepravné toky v rámci importu a exportu, GEFCO navrhuje riešenia šité na mieru v oblasti colného a daňového zastúpenia. Zložitú colnú problematiku skonzultujú a riešenie poskytnú interní colní špecialisti okamžite, pretože detailne poznajú klienta a daný obchodný prípad a sú v spojení s colnými odborníkmi v jednotlivých pobočkách siete. 
 

Prečítajte si aj

Back to top button