Logistika a skladovanie

TMHE medzi elitnými dodávateľmi vo svete

Organizácia EcoVadis zaraďuje spoločnosť Toyota Material Handling Europe do vrcholových dvoch percent vo svete.

Vysoko vážená organizácia EcoVadis, monitorujúca udržateľnosť v globálnych dodávateľských reťazcoch, zaradila spoločnosť Toyota Material Handling Europe (TMHE) z titulu transparentnosti a udržateľnosti medzi najvyššie dve percentá dodávateľov na svete. Sú to dobré správy – nielen pre nás, ale aj pre našich zákazníkov.
 
Každým rokom sa zvyšujú požiadavky našich zákazníkov na zlepšenie udržateľnej výkonnosti. Na to, aby tieto korporácie dosiahli svoje ambiciózne ciele, potrebujú spolupracovať s dodávateľmi, ktorí majú podobný prístup k udržateľnosti. S ohľadom na odvetvovú logiku je o to príjemnejšie obdržať priaznivé rozhodnutie organizácie EcoVadis na naše vykazovanie výsledkov.
 
Transparentnosť, udržateľná výroba a neustále zdokonaľovanie (Kaizen) sú centrum všetkého, čo v spoločnosti Toyota Material Handling robíme. V skutočnosti náš záväzok udržateľnosti siaha ďaleko do minulosti a pramení z prvého akčného plánu našej materskej spoločnosti (Toyota Industries Corporation), skoncipovaného v roku 1993. Toyota, ako popredný svetový výrobca vysokozdvižných vozíkov, má veľkú environmentálnu a sociálnu zodpovednosť. Získanie osvedčenia od organizácie EcoVadis potvrdzuje, že náš prístup je správny.
 
Rozvoj zodpovedného prístupu k udržateľnosti je niečo, čo nerobíme osamotene. Je to vo veľkej miere spoločná snaha s našimi zamestnancami, zákazníkmi a partnermi, z ktorých niektorí sú protagonisti minimalizovania svojej stopy na našej planéte. Len porozumením ich priorít a cieľov, vieme zaistiť bezpečné pracovné prostredie a tak spoločne prispieť k udržateľnej planéte.
 
EcoVadis je vedúci orgán monitorovania udržateľnosti priemyslu vo svete: 24 000 spoločností v 145 priemyselných sektoroch, v 95 krajinách celého sveta využíva ich služby. Viac ako 100 nadnárodných spoločnosti používa EcoVadis na monitorovanie svojich dodávateľov.
 

Prečítajte si aj

Back to top button