Logistika a skladovanie

Toyota Material Handling dostala ocenenie od iF Design

Toyota Material Handling dostala od inštitúcie iF Design ocenenie v kategórii odborníkov aj spotrebiteľov.

Vozík BT Movit S-séria dostal nedávno ocenenia od inštitúcie iF Design “expert favorite 2015” a “consumer favorite 2015”. Na rovnakom podujatí, N-séria, Opatrovateľské vybavenie pre podporu mobility v nemocniciach, získala “consumer favorite 2015”
 
Špeciálne upravená verzia ťahača BT Movit série-N získala uznanie 50 člennej spotrebiteľskej poroty, ktorá prišla do  hlavného mesta Bavorska na  Mníchovský týždeň kreatívneho podnikania. Ergonomický a robustný opatrovateľský vozík série-N, umožňuje spoločnosti Toyota Material Handling prispieť v oblasti zdravotnej starostlivosti. 
 
“Vozík pomáha zdravotnému personálu pri premiestňovaní pacientov a sme radi, že porota rozoznala “spotrebiteľské” výhody tohto riešenia. Získanie obľúbenej spotrebiteľskej pocty výborne zapadá do principiálnej snahy spoločnosti Toyota byť “dobrým občanom”, hovorí Magnus Oliveira Andersson, šéf dizajnu v Toyota Material Handling Europe.
 
Sme nadšení väčším záberom našej práce: Náš dizajn je univerzálny. Bez ohľadu na, to odkiaľ naši užívatelia pochádzajú, akou rečou hovoria a akého sú rodu, sú rovnako vítaní a v pohode môžu používať naše produkty.” Odborníkmi preferovaným produktom je vysoko výkonný vozík konštruovaný na prepravu tovarov v nepretržitej prevádzke.
 
Ide o vozík Toyota Movit S-série, ktorý okrem vysokého výkonu poskytuje vodičovi maximálnu podporu. Teraz vybavený LED svietidlami a ovládaním riadenia jednou rukou, je S-séria vynikajúcim príkladom dobrej komunikácie medzi strojom a vodičom.
 
Viac ako sto produktov z mnohých krajín sa snažilo získať priazeň všeobecných porôt iF – niektorí pre ocenenie odborníkov, iní zase pre ocenenie spotrebiteľov. Iba päť súťažiacich získalo spotrebiteľské ocenenie favorit pre rok 2015, zatiaľ čo odborných ocenení bolo udelených 20.
 
Odborné a spotrebiteľské poroty iF Universal Design sú principiálne vytvárané rôznym spôsobom. Zatiaľ čo odborná porota je tvorená profesionálmi z oblasti priemyslu, dizajnu a akadémie, spotrebiteľská porota je tvorená skupinou spotrebiteľov rôzneho veku. Členovia poroty tento rok pochádzali z dobre hodnotených škôl, ako sú Montessori, Herzogsägmühle a Pegasus Scouts and Association.
 

Prečítajte si aj

Back to top button