Logistika a skladovanie

Maïté Inglis povedie v P3 tím pre development v západnej Európe

P3 vymenovala Maïté Inglis do funkcie Operations Director v tíme pre development v západnej Európe.

Spoločnosť P3, špecializovaný vlastník, developer a správca európskych priemyselných nehnuteľností, vymenovala Maïté Inglis na pozíciu Operations Director pre Francúzsko a krajiny Beneluxu. Ako nová posila P3 bude pôsobiť v rámci tímu pre development v západnej Európe, ktorý vedie Jean-Luc Saporito.
 
Pani Maïté Inglis prichádza do P3 zo spoločnosti Prologis, kde pôsobila ako Country Manager pre Francúzsko. Predtým pracovala viac ako 15 rokov v oddelení priemyselných nehnuteľností spoločnosti Gazeley, kde sa najprv venovala projektom výstavby skladových nehnuteľností a potom sedem rokov viedla jej francúzsku divíziu. Maïté Inglis bude pracovať v novej kancelárii P3 v centre Paríža na námestí Place de la Madeleine.
 
Andrew Stacey, Head of Asset Management a Managing Director P3 pre Francúzsko, uviedol: „Maïté Inglis má značné skúsenosti s logistickým trhom a v spoločnosti Gazeley pracovala spolu s naším CEO Ianom Worboysom. Participovala na skutočne veľkom počte developerských projektov vo Francúzsku a Belgicku. Tešíme sa na jej znalosti a nadšenie pri vyhľadávaní príležitostí pre výstavbu na mieru (BTS) a územný rozvoj práve v týchto regiónoch, aby sme mohli podporovať expanzné plány našich klientov naprieč západnou Európou.“
 

Prečítajte si aj

Back to top button