Logistika a skladovanie

IFOY AWARD 2015 pre vozík od Jungheinrichu

Prestížne ocenenie v kategórii čelných vysokozdvižných vozíkov do 3,5 t.

Cenu IFOY v kategórii čelných vysokozdvižných vozíkov do 3,5 t získal Jungheinrich v tohtoročnej medzinárodnej súťaži International Forklift Truck of the Year (IFOY), čo je obdoba udeľovania titulu „Car of the YEAR“ pre autá. Medzinárodná porota zložená z odborných novinárov udelila cenu vozíku s označením EFG S30s.
 
„Najnovšia nominácia a ocenenie našich vozíkov v súťaži IFOY 2015 nás veľmi teší a zároveň dokazuje, že Jungheinrich nastavil v internej logistike latku veľmi vysoko,“ hovorí Marcus Karst, riaditeľ marketingu nemeckého koncernu Jungheinrich.
 
Prestížne ocenenie získal Jungheinrich v minulých rokoch už niekoľkokrát v kategórii Čelné vysokozdvižné vozíky nad 3,5 t a Skladové vozíky. „Ďalšie ocenenie nášho čelného elektrického vysokozdvižného vozíka EFG S30s ukazuje, kto v tomto obore predstavuje špičku v oblasti inovácií a úžitku pre zákazníka,“ dodáva M. Karst.
 
Ocenený čelný vysokozdvižný vozík EFG S30s je „malým bratom“ vozíku EFG S40s, ktorý získal cenu IFOY 2014. Vozík, vyrobený v nemeckom závode Jungheinrich v Moosburgu, zaujme predovšetkým inovatívnym, moderným ergonomickým pracoviskom vodiča. Ten má k dispozícii dialógový systém s novým ovládacím prvkom, farebným displejom, USB portom a možnosťou inštalácie rôznych hardvérových a softvérových aplikácií.
 
Vyznačuje sa vlastnou energetickou koncepciou „Pure Energy“, ktorá zaručuje veľmi nízku spotrebu energie. Preto je možné používať ho dve zmeny bez nutnosti výmeny batérie. Jungheinrich ponúka od februára tohto roku na želanie možnosť dvojzmennej prevádzky bez nabíjania a výmeny batérie pre celý rad svojich elektrických vysokozdvižných vozíkov.
 
 
 
 

Prečítajte si aj

Back to top button