Logistika a skladovanie

Nová denná linka na pozemnú prepravu medzi Poľskom a Francúzskom

Kuehne + Nagel spúšťa dennú priamu linku pozemnej prepravy z/do svojich centrálnych hubov v Poznani, Poľsko a Štrasburgu, Francúzsko.

Nová linka Gadki – Štrasburg ponúka službu door-to-door na dennej báze s pevne stanovenou, 24 hodinovou prepravnou dobou, ktorá umožňuje rýchle a pravidelné spojenie medzi Poľskom a Francúzskom.
 
Medzi ďalšie služby patrí poistenie tovaru, ktoré plne pokrýva všetky riziká spojené s medzinárodnou prepravou. Kamióny sú prispôsobené na prepravu ADR tovaru a sú vybavené colným lanom a sledovacím systémom cez satelit.
 
Nová služba garantuje spoľahlivé a efektívne riadenie prepravy a prehľadné informácie o zásielkách prostredníctvom webového monitorovacieho nástroja KN Login. Dobre prepracovaná webová aplikácia poskytuje autorizovaný prístup ku všetkým dôležitým údajom nákladnej prepravy, automatické monitorovanie stavu zásielok a kvalitné nástroje na zhromažďovanie informácií, štatistík a prehľadu počas celej doby prepravy.
 
Poľsko je naďalej spojené so zvyškom Európy cez paneurópsku sieť Kuehne + Nagel pre pozemnú prepravu. Služba KN EuroLink pre zbernú prepravu ponúka atraktívne dodacie lehoty, garantované odjazdy s vysokou frekvenciou pre zásielky do 2 500 kg a do 2 ložných metrov. Vďaka našej širokej sieti, spoľahlivému dodaniu a rýchlym dodacím lehotám, sme schopní svojím zákazníkom ponúknuť komplexnú distribúciu tovaru po celej Európe.
 

Prečítajte si aj

Back to top button