Logistika a skladovanie

Dachser získal ocenenie za najvyššiu spoľahlivosť

Lufthansa Cargo vyznamenala Dachser Air & Sea Logistics ocenením Lufthansa Cargo Quality Award Europe & Africa 2014.

Ocenenie bolo udelené za vynikajúcu vstupnú kvalitu tohto poskytovateľa logistických služieb v regiónoch Európa a Afrika a je synonymom pre najvyššiu spoľahlivosť, a to v rámci konkurenčného prostredia v logistike.
 
Dôležitým kritériom pre udelenie tejto ceny je pre Lufthansa Cargo „flown as planned performance“ (letecká zásielka prepravená v čase, ako bola knihovaná). K tomu patrí predovšetkým kvalita  knihovania, minimálny No-Show-Rate a indikátor plnenia zásad Cargo 2000 RCS. Tieto kritéria merala Lufthansa Cargo na mesačnej báze a na ich základe vyznamenala iba troch obchodných partnerov s najlepším výkonom. V kategórii špedícia a poskytovatelia logistických služieb, ktorí pre Lufthansa Cargo realizujú v regióne Európa/Afrika mesačne minimálne 200 knihovaní, sa Dachser Air & Sea Logistics umiestil na prvom mieste.
 
„Kvalita je v spoločnosti Dachser tou základnou hodnotou nášho podnikania,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva Dachser Slovakia a. s. „Ocenenie Lufthansa Cargo ukazuje, že sa naše úsilie vyplatilo.“  

Prečítajte si aj

Back to top button