Logistika a skladovanie

Pražské parky Prologis sú u zákazníkov veľmi žiadané

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti priemyselných nehnuteľností, dnes oznámil, že predĺžil dve nájomné zmluvy na viac ako 26 000 metrov štvorcových a prenajal ďalších 8 000 metrov štvorcových vo svojich parkoch v pražskom regióne.

Transakcie zahŕňajú:
 
·        predĺženie nájomnej zmluvy na 13 747 metrov štvorcových v Prologis Park Prague D1 East s L’Oreal, poprednou svetovou kozmetickou spoločnosťou;
·        predĺženie nájomnej zmluvy na 12 731 metrov štvorcových v Prologis Park Prague D1 East s Marvinpac CZ, poskytovateľom služieb v oblasti co-packingu a co-manufacturingu;
·        rozšírenie zmluvy o prenájme 8 764 metrov štvorcových v Prologis Park Prague-Uzice e-shopovým gigantom Alza.cz. Celková prenajatá plocha spoločnosti vzrástla na 21 445 metrov štvorcových.
 
„Tieto zmluvy odrážajú našu stratégiu optimalizovať operácie našich zákazníkov. Na trhoch, kde zákazníci pôsobia, ponúkame flexibilné a prvotriedne riešenia v prémiových lokalitách“ povedal Marek Müller, riaditeľ Prologis pre výstavbu a prenájom v Českej republike, „k spokojnosti našich zákazníkov a celkovému úspechu týchto parkov prispieva veľkou mierou náš skúsený tím starajúci sa o správu nehnuteľností.“
 
Prologis Park Prague D1 East sa nachádza približne 11 kilometrov juhovýchodne od Prahy pri križovatke Říčany/Jesenice a pozostáva zo siedmich budov s celkovou rozlohou 130 000 metrov štvorcových moderných distribučných priestorov. Park leží v blízkosti diaľnice D1 a ponúka vynikajúce spojenie s radou domácich aj zahraničných obchodných ciest. Centrum Prahy je vzdialené iba 15 minút.
 
Prologis Park Prague-Uzice sa nachádza iba deväť kilometrov severne od hranice Prahy pri diaľnici D8 a poskytuje výborné spojenie s hlavnými dopravnými trasami do Nemecka a na pražské medzinárodné letisko. Park v súčasnosti pozostáva z 97 500 metrov štvorcových moderných skladových a kancelárskych priestorov.
 
Prologis je s viac ako 952 000 metrov štvorcových logistických a priemyselných priestorov jedným z popredných poskytovateľov distribučných budov v Českej republike (k 30. júnu 2015).
 

Prečítajte si aj

Back to top button