Logistika a skladovanie

Kuehne + Nagel rozširuje svoje podnikanie v automobilovom priemysle

Od 1. novembra 2015 bude spoločnosť Kuehne + Nagel zabezpečovať široký sortiment služieb pre logistiku náhradných dielov pre skupinu BMW Group.

Spoločnosť Kuehne + Nagel bude podporovať skupinu BMW Group prostredníctvom implementácie novej štruktúry logistiky náhradných dielov v distribučnom centre CDC v Bavorsku:
 
Z centra CDC poskytuje skupina BMW Group náhradné diely svojim regionálnym distribučným centrám do celého sveta, ktoré zase zaisťujú dodávky pre lokálnych predajcov BMW v jednotlivých krajinách. S platnosťou od novembra spoločnosť Kuehne + Nagel postupne prevezme operácie v troch CDC centrách v Dolnom Bavorsku. Súčasťou tejto služby sú okrem prevzatia tovaru tiež kontrola, skladovanie a balenie náhradných dielov.
 
Spoločnosť Kuehne + Nagel je už dlhú dobu stabilným partnerom automobilového priemyslu. Nový kontrakt so skupinou BMW Group potvrdzuje našu rozsiahlu odbornosť, predovšetkým v zložitej oblasti ako je logistika náhradných dielov. Sme nadšení, že sme mohli prehĺbiť naše partnerstvo so skupinou BMW Group,“ hovorí Jens Wollesen, člen
predstavenstva nemeckej pobočky spoločnosti Kuehne + Nagel, ktorá je zodpovedná za kontraktnú logistiku.
 
Počnúc logistikou výroby cez just-in-time/just-in-sequence až po logistiku pneumatík, refundácií a náhradných dielov, pokrýva portfólio služieb spoločnosti Kuehne + Nagel celý cyklus životnosti automobilov. Do projektov v automobilovom priemysle je v Nemecku zapojených viac ako 3000 zamestnancov.

Prečítajte si aj

Back to top button