Logistika a skladovanie

Sportisimo rozširuje prenájom priestorov na 58 100 metrov štvorcových v Prologis Park Prague-Rudná

Prologis postaví novú budovu na mieru pre český reťazec so športovým tovarom.

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, dnes oznámil, že postaví distribučné priestory s rozlohou 34 200 metrov štvorcových na mieru pre Sportisimo, český reťazec so športovým tovarom, v Prologis Park Prague-Rudná.
 
V rámci novej nájomnej zmluvy Sportisimo navyše tiež predĺžilo prenájom súčasných priestorov s rozlohou 23 900 metrov štvorcových. Celkom tak reťazec v parku obsadí 58 100 metrov štvorcových.  
 
„Sportisimo úspešne prevádzkuje svoje aktivity z Prologis Parku Prague-Rudná už nejakú dobu. Jedným z dôvodov je práve ideálna lokalita parku pre regionálnu distribúciu“, povedala riaditeľka nákupu a marketingu spoločnosti Sportisimo Martina Kudláčková. „V súčasnej chvíli sa sústredíme na rozvoj našich aktivít na európskych trhoch. Rozšíriť priestory v tomto parku je súčasťou nášho strategického plánu, ktorý veríme, že prispeje k posilneniu a rastu nášho podnikania,“ dodala.
 
K existujúcim priestorom spoločnosti Sportisimo v budove DC18 s rozlohou 23 900 metrov štvorcových pribudne ďalších 34 200 metrov štvorcových. Výstavba novej budovy sa bude riadiť najnovšími štandardmi v oblasti udržateľnosti a bude podrobená akreditácii BREEAM.
 
Prologis Park Prague-Rudná ponúka množstvo flexibilných riešení. Jednotky určené k prenájmu máme k dispozícii v rôznych veľkostiach a vždy sme pripravení ich prispôsobiť požiadavkám našich zákazníkov z najrôznejších odvetví,” povedal riaditeľ pre prenájom a výstavbu spoločnosti Prologis v Českej republike a na Slovensku Martin Baláž. „Rozhodnutie Sportisima rozšíriť prenájom priestorov v parku o ďalších 34 200 metrov štvorcových je dôkazom ako dobrej práce tímu Prologis pre správu nehnuteľností, tak schopnosti spoločnosti poskytovať presné riešenia na mieru zákazníkov,“ doplnil Baláž.
 
Na uzavretí nájomnej zmluvy sa podieľala realitná poradenská spoločnosť Cushman & Wakefield.
 
Prologis Park Prague-Rudná má celkovú rozlohu 175 000 metrov štvorcových moderných distribučných priestorov umiestených v celkom 18 budovách.  Park sa nachádza hneď pri diaľnici D5, 20 minút od centra Prahy.
 
Prologis je s viac než 985 000 metrami štvorcovými logistických a priemyslových priestorov jedným z popredných poskytovateľov distribučných priestorov v Českej republike (k 31. marcu 2016).
 

Prečítajte si aj

Back to top button