Logistika a skladovanie

DB Schenker: doručujeme riešenia

V prípade, že hľadáte logistického partnera na prepravu vášho tovaru do Nemecka alebo z Nemecka, obráťte sa na lídra v európskej pozemnej preprave, spoločnosť DB Schenker.

DB Schenker  patrí medzi najväčších prepravcov na svete a vďaka tomu, že je súčasťou skupiny Deutsche Bahn, pokrýva nemecký trh hustá sieť pobočiek a prepravných liniek. Preprava z a do Nemecka, je preto niečo, čo vám vie garantovať bez zbytočných komplikácií, zato vo výbornom čase a výhodných cenách.
 
Cestná preprava
Najvyužívanejšou prepravou do Nemecka, vďaka blízkosti našich krajín, je práve cestná. DB Schenker vám ju ponúka v dvoch základných variantoch. Prvý je zberná preprava kusových alebo paletových zásielok s dodacím termínom od dvoch do štyroch dní.
 
Pri tomto type prepravy sa využíva konsolidácia zásielok v zberných vozidlách, vďaka čomu vie DB Schenker ponúknuť zákazníkom v rámci štandardného cenníka výhodné ceny prepravy aj pri malých zásielkách – zákazník totiž platí iba za priestor vo vozidle, ktorý reálne využije.  Druhá možnosť je určená hlavne pre objemnejšie zásielky,  ktoré vyplnia celý priestor vozidla, prípadne jeho väčšiu časť. V takomto prípade sa ceny stanovujú individuálne a prepravný čas sa znižuje na jeden až dva dni.

 

Železničná preprava
Vďaka spolupráci so sesterskou spoločnosťou DB Cargo predstavuje železničná preprava do a z Nemecka  pre zákazníkov DB Schenker ďalšiu z dostupných alternatív prepravy tovaru. Zabezpečený je kompletný balík služieb zahŕňajúci vyzdvihnutie, zvoz, prekládku, služby na terminále a široký sortiment špeciálnych služieb s ohľadom na priemyselné odvetvie a typ prepravovaného tovaru. 
 
Železničná preprava je pri veľkých objemoch tovaru nielen výhodná ale aj ekologická alternatíva k cestnej preprave, preto je zaujímavá pre firmy a organizácie, ktorým záleží aj na životnom prostredí a trvalej udržateľnosti ich podnikania.
 
Letecká preprava

Letecká preprava je rýchla, spoľahlivá a bezpečná. Rýchlosť doručenia je pritom na klientovi, ktorý si môže vybrať spomedzi rôznych úrovní servisu, odrážajúcich jeho prepravné požiadavky a finančné možnosti.

 

V Nemecku doručuje DB Schenker tovar na všetky významné medzinárodné letiská avšak pri špeciálnych požiadavkách je možné využiť ktorékoľvek letisko, vrátane menších lokálnych letísk. DB Schenker je spoľahlivý a skúsený partner v oblasti logistiky a prepravy tovaru nielen do/z Nemecka,  pripravený splniť všetky vaše požiadavky. Pretože DB Schenker nedoručuje len zásielky. Doručuje riešenia.
 

Prečítajte si aj

Back to top button