Logistika a skladovanie

DPD rozširuje sieť svojich pobočiek

Medzinárodná kuriérska spoločnosť Direct Parcel Distribution SK (DPD), člen skupiny DPDgroup, otvorila dve nové pobočky.

„Dlhodobou stratégiou DPD nie len na Slovensku je rozširovanie siete pobočiek s cieľom byť bližšie k zákazníkom a poskytovať tak rýchly a komfortný servis. V súvislosti s nárastom počtu zákazníkov a objemu prepravených zásielok sme sa opätovne rozhodli rozšíriť sieť našich pobočiek a otvorili sme dve nové depá, jedno v Leviciach a druhé v Dunajskej Strede,“ povedal Peter Pavuk, generálny riaditeľ DPD na Slovensku. „Pre zákazníkov v oboch regiónoch to znamená rozšírenie portfólia poskytovaných služieb o doplnkové – expresné služby a zároveň aj možnosť neskoršieho času vyzdvihnutia pri odoslaní zásielok, čo firmám umožňuje expedovať ešte v ten istý deň aj neskôr zadané objednávky,“ dodal Peter Pavuk. 
 
Nové pobočky DPD v Leviciach a Dunajskej Strede umožnia zákazníkom DPD v tejto oblasti využívať doručovanie zásielok v sobotu alebo expresné doručenie zásielky do 10.00 h v nasledujúci pracovný deň. Súčasťou nových pobočiek sú aj odberné miesta Pickup, z ktorých môžu zákazníci DPD odosielať zásielky za zvýhodnené ceny alebo si tam presmerovať zásielku v prípade, ak čakajú na doručenie tovaru a nechcú sa viazať na príchod kuriéra. Zásielka je v odberných miestach Pickup skladovaná 7 pracovných dní. 

Prečítajte si aj

Back to top button