Logistika a skladovanie

Kuehne + Nagel Švédsko je aj naďalej pravou rukou divízie elektrického náradia spoločnosti Bosch v severských krajinách

Divízia elektrického náradia skupiny Bosch, jeden z popredných svetových dodávateľov elektrického náradia a súvisiaceho príslušenstva, predĺžila zmluvu o poskytovaní logistických služieb so spoločnosťou Kuehne + Nagel Švédsko na ďalšie päťročné obdobie.

Kuehne + Nagel už od roku 2013 spravuje skladovú logistiku pre divíziu elektrického náradia spoločnosti Bosch na severských trhoch. Služby zahŕňajú príjem tovaru, zaskladnenie a skladovanie, odosielanie, manipuláciu s vratným tovarom a likvidáciu výrobkov zo skladu spoločnosti Kuehne + Nagel v meste Norrköping. Kuehne + Nagel má na starosti aj označovanie, riadenie zásob a kontrolu kvality.
 
„Počas posledných troch rokov zabezpečovala spoločnosť Kuehne + Nagel robustné riešenia zahŕňajúce trvalo kvalitné služby. Spoločnosť Bosch tieto spoľahlivé služby potrebuje, aby dokázala zabezpečiť plánovanie a realizáciu tým najefektívnejším možným spôsobom. Sme presvedčení, že táto spolupráca bude aj naďalej prispievať k našim rastovým ambíciám v najbližších rokoch,“ komentuje Hanns Melo-Scheu z divízie regionálneho skladovania a prepravy elektrického náradia značky Bosch.
 
Håkan Nydén, vedúci zmluvnej logistiky pre severské krajiny v spoločnosti Kuehne + Nagel, hovorí: „S potešením predlžujeme túto úspešnú spoluprácu s divíziou elektrického náradia spoločnosti Bosch, čo len potvrdzuje naše odborné znalosti v oblasti skladovej logistiky. Zameriavame sa na pridanú hodnotu pre dodávateľský reťazec spoločnosti Bosch poskytovaním konzistentne kvalitných služieb, ktoré najlepšie vyhovujú požiadavkám zákazníka.“

Prečítajte si aj

Back to top button