Logistika a skladovanie

GEFCO Slovakia rozširuje pobočku a otvára nové pracovné pozície

Logistická spoločnosť GEFCO Slovakia, ktorá je jedným z popredných lídrov na trhu logistiky, pokračuje v trende úspešných zmien a rozhodnutí aj tento rok. Už onedlho sa totiž priestor trnavskej pobočky GEFCO rozšíri nielen o novú skladovú plochu, ale aj o nové pracovné pozície.

Snahou GEFCO Slovakia je aj novom roku zefektívňovanie ponúkaných služieb spoločnostiam v oblasti priemyslu, automobilového priemyslu, maloobchodu, jednostopových vozidiel či elektroniky. Svoje služby už onedlho rozšíri o novú skladovú plochu v Trnave. Pobočka sa nevyhne ani personálnym zmenám. Na novú manažérsku pozíciu nastúpi v Trnave Miloš Mrázek. „Vnímam to ako veľkú výzvu a príležitosť pre zúročenie mojej 12 ročnej práce pre GEFCO v rámci regiónov stredná a východná Európa,“ hovorí Miloš Mrázek. Počas týchto rokov Mrázek pôsobil na rôznych vedúcich pozíciách v krajinách ako Česká republika, Maďarsko či Slovinsko so zameraním na obchodný rozvoj a optimalizáciu distribučných reťazcov v rámci FVL (Finished Vehicles Logistics).
 
Distribučné centrum s regionálnym rozsahom
 
Trnavská pobočka spoločnosti GEFCO bude po novom poskytovať komplexné služby, ktoré budú prioritne určené pre logistiku hotových vozidiel (FVL). Na zabezpečenej skladovej ploche, ktorá je vybavená železničnou vlečkou a rôznymi technológiami pre príjem, expedíciu, údržbu a dlhodobé či krátkodobé skladovanie osobných a úžitkových vozov, pribudne mechanická dielňa s lakovňou. Rozšírenie aktivít v trnavskej pobočke je spojené práve s dielňou a lakovňou. Oba priestory budú už čoskoro slúžiť pre vozidlá – ich komplexnú prestavbu, lakovanie, dekoratívne úpravy, vylepšovanie úžitkových vlastností vozidiel či elektromechanické úpravy. „Otvorením nášho nového centra v Trnave sa pre svoje služby, napojenie na dodávateľské toky a výhodnú geografickú polohu táto pobočka stane dôležitým distribučným centrom pre stredoeurópsky región,“ hovorí o plánovaných cieľoch spoločnosti Mrázek.
 
Nové pracovné príležitosti v regióne
 
Rozšírenie pobočky v Trnave bude mať pozitívny vplyv aj na nezamestnanosť v regióne. Do nových priestorov dielne bude spoločnosť prijímať zamestnancov na pracovné pozície automechanik, autoelektrikár, autolakovač či skladník. V rámci distribučného oddelenia by sa mali otvárať pracovné pozície dispečer a zákaznícka podpora. Do trnavskej pobočky prijíma spoločnosť nových zamestnancov aj v súčasnosti na trojzmenné a víkendové pracovné zmeny na pracovné pozície skladník/vodič VZV, vodič nových vozidiel a iné.
 

Prečítajte si aj

Back to top button