Logistika a skladovanie

Yusen Logistics získal ocenenie od spoločnosti Tesco

Spoločnosť Yusen Logistics, expert v oblasti logistiky pre retail, získala ocenenie za významné prispenie v oblasti promo akcií a podpory propagace prémiových výrobkov vlastnej značky Tesco (Tesco Own Brand Products) v rámci regiónu CEE.

Toto ocenenie poukazuje na aktivity dodávateľského konsolidačného centra Yusen Logistics (Czech), s.r.o. v Strančiciach, kde Yusen spoločnosti Tesco a desiatkam jeho dodávateľov z celého sveta poskytuje skladovanie a služby s pridanou hodnotou. Pobočka Yusen v Strančiciach s celkovou plochou 23 000 m2 operuje pre Tesco flexibilnou skladovou zásobou viac než 1400 výrobkov naprieč najrôznejšími kategóriami tovaru zahŕňajúcimi aj privátne značky Tesco.
 
Ide o komplexnú prevádzku s týždennou rotáciou až stoviek kamiónov, kde je väčšina distribuovaného tovaru pikovaná na úrovni kartónov. Jednotlivé produkty sú štítkované, prebalené a znovu paletované. Z pozície dopravcu potom Yusen zabezpečuje aj prepravu do stredoeurópskej distribučnej siete Tesco s ohľadom na maximálnu utilizáciu prepravovaných jednotiek. Realizácia týchto projektov či už dlhodobých alebo sezónnych vyžaduje často náročnú synchronizáciu rôznorodých služieb pridanej hodnoty naviac s tlakom na krátky termín pre zaistenie a dodanie.
 
John Steventon, Head of Tesco Primary CEE uviedol: „Toto ocenenie je prejavom uznania za služby, ktoré tím Yusen pre Tesco zabezpečuje. Vážime si ich flexibility, zodpovednosti a celkového prístupu pre zabezpečovanie požadovaných služieb ako je balenie, etiketovanie či kolkovanie našich produktov tak, aby bolo v priebehu náročnej vianočnej sezóny pre našich zákazníkov všetko pripravené.“
 
Jan Lonek, Business Development Manager Yusen Logistics Czech pri prevzatí ceny komentoval: „Sme veľmi potešení a vážime si tohto ocenenia za služby poskytované spoločnosti Tesco. V súvislosti s našou mentalitou neustáleho zlepšovania budeme aj naďalej pokračovať v rozvoji našich služieb a zodpovednom prístupe, pretože spokojnosť nášho zákazníka je pre nás na prvom mieste.“
 

Prečítajte si aj

Back to top button