Železničná doprava

ŽSR v 39. týždni vyhlásili tender na nákup hnedého uhlia

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v 39. týždni tohto roka vyhlásili tzv. nadlimitným postupom výberové konanie na nákup hnedého uhlia aj so zabezpečením logistiky.

Obchodnú verejnú súťaž oznámili na zákazku s označením Zimná výpomoc. Informovala o tom hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková. Prieskum trhu vyhlásili železnice na demontáž komínov na administratívnej budove v železničnej stanici (žst.) Lučenec, na projektovú dokumentáciu na rekonštrukciu opravárenskej haly vo Zvolene, na energetickú certifikáciu budov v správe ŽSR, na ročnú servisnú podporu pre autentifikačný RSA Token ID systém pre 450 užívateľov, na opravu kotla parného rušňa, na výmenu okien a opravu budovy žst. Kráľova Lehota, na skúšky tesnosti žúmp v Košiciach, na opravu mosta na trati Devínska Nová Ves – Kúty a na trati Devínska Nová Ves – Štúrovo, ako aj na opravu priepustu na trati Košice – Žilina.
ŽSR oznámila prieskum trhu aj na rekonštrukciu napájacích zdrojov, na meranie parametrov trakčného vedenia ŽSR na rok 2010, na servis plynových zariadení, na opravu strechy administratívnej budovy ŽSR vo Zvolene, na výmenu náprav, na pripojenie vykurovania budovy na výmenníkovú stanicu vo Zvolene, na opravu budov v Lasovciach, Trebišove, Hriništi, Maťovciach, na opravy spaľovacích motorov, na preložku kábla 6 kV vo výhybni Slančík, na útulok pre posunovačov 7. zálohy v Košiciach, na výmenu drevených podvalov v úseku Zlatno – Kokava nad Rimavicou, na diagnostické merania statických a dynamických parametrov trakčného vedenia meracím vozňom a na servis a revízia eskalátorov v žst. Poprad.

Prečítajte si aj

Back to top button