Železničná doprava

ŽSR opravia železničný zvršok aj priecestnú konštrukciu v úseku Trnava – Šelpice

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zrealizujú v dňoch 28. – 29. 5. 2016 výluku v medzistaničnom úseku Trnava – Šelpice.

V rámci výluky sa v tomto úseku na železničnom priecestí v km 8,825 (jedinečné identifikačné číslo JIČ  SP 0459) zrealizujú práce súvisiace s opravou železničného zvršku a priecestnej konštrukcie priecestia. Dôvodom výlukových prác je zhoršujúci sa stav priecestia. Práce realizujú zamestnanci ŽSR. 
 
Súčasťou tejto výluky je aj nepretržitá cestná uzávierka  železničného priecestia v termíne od 27.5. od 08.00 h do 30.5.2016 do 15.00 h. Počas výlukovej činnosti bude zavedené prechodné obmedzenie traťovej rýchlosti na 30 km/h, maximálne 50 km/h. Keďže ide o jednokoľajný medzistaničný úsek, cestujúca verejnosť bude prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.
 
ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Prečítajte si aj

Back to top button