Železničná doprava

Štátna ZSSK opraví vozne za 11,86 milióna eur, zákazku pre ňu zaistí ŽOS Trnava

Opravy vozňov vyjdú štátneho dopravcu Železničnú spoločnosť Slovensko (ZSSK) na 11,86 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Zákazku pre železničiarov zabezpečí spoločnosť ŽOS Trnava.

Vyplýva to z oznámenia o výsledku obstarávania, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. ZSSK si dodávateľa týchto prác vyberala rokovacím konaním s predchádzajúcou výzvou na súťaž.
 
Obstarávanie sa delí na tri časti a do všetkých troch predložila ponuku len jedna spoločnosť – ŽOS Trnava, ktorá v nich aj uspela. „Z dôvodu, že vo všetkých častiach bol úspešný jeden uchádzač, je uzatvorená jedna rámcová dohoda na všetky časti zákazky,“ dodala ZSSK v oznámení.
 
Prvú časť zákazky tvoria revízne opravy a neplánované opravy osobných vozňov radu Bmeer za 6,46 milióna eur bez DPH, druhá časť predstavuje revízne opravy a neplánované opravy osobných vozňov radu Bdgteer a Bdteer za 2,95 milióna eur bez DPH a tretiu časť zákazky tvoria revízne opravy a neplánované opravy osobných vozňov radu Bdghmeer za 2,46 milióna eur bez DPH.

Prečítajte si aj

Back to top button