Železničná doprava

Výluka v úseku Bernolákovo – Senec

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 6. a 7. septembra 2017 realizovať výlukové práce v železničnej stanici (ŽST) Bernolákovo a v medzistaničnom úseku Bernolákovo – Senec.

V rámci tejto výluky sa v ŽST Bernolákovo a v úseku Bernolákovo – Senec zrealizuje na priecestiach výmena dobíjačov, batérií a blokov časových relé. Dôvodom prác je ich opotrebovanosť. Konkrétne ide o priecestie nachádzajúce sa v obci Bernolákovo na Hlavnej ulici. Jedinečné identifikačné číslo (JIČ) tohto priecestia je SP1990. Druhé priecestie sa nachádza pri železničnej zastávke Veľký Biel, ktorého JIČ je SP1992. Práce vykonávajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.
 
Priecestné zabezpečovacie zariadenia oboch priecestí budú počas výlukových prác vypnuté z činnosti a železničné priecestia budú strážené v zmysle predpisov ŽSR.
 
Priecestia počas výluky budú užívateľmi cestných komunikácií využiteľné v plnej miere a doprava na priecestiach nebude obmedzená.
 
ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Prečítajte si aj

Back to top button