Motorizmus

Posledná príležitosť pre vstup do Informačného dopravného kalendára 2020

Informačný dopravný kalendár je tradičný osvedčený produkt s celoročným užívaním. Tento rok vychádza vo svojom 23. ročníku v náklade 12 000 kusov. Je distribuovaný všetkým predplatiteľom a top klientom ako príloha k časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA č. 10 (októbrové vydanie).

Vydavateľstvo LUXUR Media SK tak zaručuje najväčšiu distribúciu kalendára v odvetví dopravy. Kalendár obsahuje overené štátne sviatky krajín Európy a priľahlých štátov, plánovací kalendár, kilometrovník SR a ČR, termíny výstav, veľtrhov a kľúčových podujatí v oblasti motorizmu, dopravy a logistiky priamo v kalendáriu.

Tento informačne nabitý kalendár slúži aj s potlačou podkladového kartónu ako reprezentatívne médium, darček pre klientov, partnerov či zamestnancov. Používa ho manažment firiem, riadiaci a výkonní pracovníci, a nájdete ho aj v kabínach profesionálnych vodičov.

Ak chcete byť súčasťou informačného dopravného kalendára 2020, kontaktujte nás emailom na asistent@transport.sk alebo na telefónnom čísle 0903 550 072. Viac informácií a Cenník kalendára 2020.

Prečítajte si aj

Back to top button