Motorizmus

Vincenzo Nicolo bol vymenovaný za obchodného riaditeľa značky IVECO pre ČR, SR a Rumunsko

Vincenzo Nicolo preberá úlohu obchodného riaditeľa po 4 rokoch na pozícii riaditeľa značky IVECO pre Rumunsko a Bulharsko a generálneho riaditeľa prvého východoeurópskeho obchodného zastúpenia IVECO Dealer of Property, IVECO TRUCK SERVICES.

Posledné dva roky pôsobil na pozícii riaditeľa pre podnikanie s jazdenými vozidlami v Rumunsku a založil prvú pobočku OK TRUCK Center vo východnej Európe s cieľom umožniť priamy predaj v krajinách východnej Európy.

Do roku 2011 zastával mnohé pozície v Taliansku – od miestneho vedúceho predaja až po manažéra pre kľúčových zákazníkov pre celú krajinu. Vincenzo Nicolo vyštudoval strojárstvo a robotiku na Polytechnickej univerzite v Turíne.

Prináša si so sebou rozsiahle vedomosti o spoločnosti IVECO, jej ponuke produktov a starostlivosti o zákazníkov, ktoré nadobudol počas dlhých rokov úzkej spolupráce so značkou IVECO a jej predajnou sieťou.

Vincenzo Nicolo sa pri príležitosti svojho vymenovania vyjadril takto: Teším sa na úzku spoluprácu so sieťou predajcov v Česku a na Slovensku, ako to robím už v Rumunsku. Mojím cieľom pre nadchádzajúce roky je maximalizovať všetky príležitosti pre obidve strany, pričom za hlavnú prioritu považujem spokojnosť konečného zákazníka s cieľom ešte viac zlepšiť úroveň našich služieb. Ponuka našich produktov je prispôsobená potrebám trhu – od špecializovaných vozidiel X-WAY až po ucelený rad vozidiel Natural Power so špičkovými ekologickými technológiami.

Vincenzo Nicolo sa po vymenovaní presťahuje do Českej republiky a bude sídliť v pražskej kancelárii značky IVECO.

Prečítajte si aj

Back to top button