Motorizmus

Renault Slovensko dodá spoločnosti Slovak Telekom spolu 550 vozidiel

Renault Slovensko, spol. s r.o. dodá spoločnosti Slovak Telekom v priebehu roku 2018 spolu 550 osobných a ľahkých úžitkových vozidiel.

Zamestnanci budú využívať vyvážený mix vozidiel modelov značky Renault doplnený bestsellerom z ponuky značky Dacia: Megane Grandtour, Clio Grandtour, Trafic Furgon, Kangoo Express a Nový Dacia Duster.

Viktor Valaška, Fleet manager Renault Slovensko hodnotí: “Tento rok sa nám podarilo získať do nášho portfólia najväčšieho slovenského poskytovateľa telekomunikačných služieb, spoločnosť Slovak Telekom, ktorá patrí do skupiny Deutsche Telekom. Pri rozhodovaní o výbere dodávateľa automobilov bola hlavnou prioritou úroveň TCO (Total cost of ownership). Nové modely Renault a Dacia potvrdili vynikajúce parametre zostatkovej hodnoty, servisných nákladov, nízkej spotreby a emisii s dôrazom na nadštandardné popredajné služby.”

S cieľom zaistenia vysokej kvality poskytovaných služieb správy vozového parku, je tento projekt realizovaný v spolupráci so silným obchodným partnerom, ktorý patrí medzi významných slovenských poskytovateľov služieb operatívneho leasingu, spoločnosťou ARVAL SLOVAKIA, s.r.o.

Prečítajte si aj

Back to top button