Motorizmus

Je tu nový Hyundai i20

V štartovacej edícii Cool je šitý na mieru slovenským zákazníkom.

Hyundai i20 začal predávať v letných mesiacoch vo verzii 5-dverového hatchbacku v špeciálnej štartovacej edícii Cool. Vynovený Hyundai i20 má modernejší dizajn, vylepšené bezpečnostné systémy a ponúka možnosť výberu z troch benzínových motorov. Štartovacia edícia Cool prináša navyše viacero prvkov, ktoré za výhodnú cenu zvyšujú komfort, bezpečnosť a atraktivitu tohto šikovného auta.

Nový Hyundai i20 v štartovacej edícii Cool
Nový Hyundai i20 v limitovanej štartovacej edícii Cool prináša bohatú výbavu za rozumnú cenu. Už od 11 690 € získa zákazník veľmi dobre vybavené vozidlo, ktoré disponuje asistentom pre rozjazd do kopca, systémom na upozornenie opustenia jazdného pruhu (LDW), elektrické ovládanie všetkých štyroch okien, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, zadné parkovacie senzory aj zadnú parkovaciu kameru. Novinkou v i20 Cool je aj rádio so 7-palcovým LCD displejom a službami Apple CarPlay/Android Auto.

O komfort šoféra sa postará elektrický posilňovač riadenia, výškovo i pozdĺžne nastaviteľný kožený volant, lakťová opierka pre vodiča a spolujazdca a samostmievacie vnútorné spätné zrkadlo. Praktickosť automobilu zasa podčiarkujú užitočné detaily ako napr. schránka pre odkladanie okuliarov. Posádka novej i20-tky zasa ocení manuálnu klimatizáciu, vrátane chladenia priehradky spolujazdca. Štýl dávajú modelu i20 v edícii Cool LED denné svetlá, zliatinové disky kolies a zatmavené sklá zadných okien.

i20 Cool je pripravená pre slovenských zákazníkov
Štartovacia edícia Cool, s ktorou vstupuje vynovený model i20 na náš trh, bola pripravená s ohľadom na potreby a preferencie slovenských zákazníkov. „Model i20 je vozidlom, ktoré sa na Slovensku teší veľkej obľube. Štartovacia edícia Cool preto prináša všetko podstatné, čo Slováci a Slovenky od auta tejto kategórie očakávajú: príjemný dizajn, solídnu priestrannosť, dobrú bezpečnosť, adekvátny komfort pre vodiča aj posádku a to všetko za rozumnú cenu,“ hovorí o i20 Cool Marek Kopča, marketing a PR manažér Hyundai Slovensko.

Zo štatistík slovenského importéra značky Hyundai vyplýva, že model i20 silno oslovuje ženy, ktoré tvoria až 42% klientely. Celkovo je i20-tka atraktívna najmä pre ľudí vo veku od 30 do 60 rokov. Klienti i20 bez ohľadu na pohlavie preferujú bielu (36%) a tóny hnedej (18%) farby. Veľká väčšina klientov i20 starších ako 40 rokov uprednostňuje manuálnu prevodovku pred automatickou.

Kým muži siahajú častejšie po modrých odtieňoch farby karosérie, u žien boduje aj červená (16%). Aj preto nový Hyundai i20 v štartovacej edícii Cool prináša dve nové exteriérové farby: metalickú modrú Champion blue a bezpríplatkovú pastelovú Tomato red. Kvalitu a spoľahlivosť nového Hyundai i20 v edícii Cool demonštruje na trhu jedinečná 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Viac o novom Hyundai i20 v limitovanej štartovacej edícii Cool nájdete na https://www.hyundai.sk/modely/i20.

Prečítajte si aj

Back to top button