Motorizmus

Hyundai predstaví na autosalóne v Nitre i30 N Line aj vodíkové NEXO

Už po 25. raz sa tento rok otvoria brány výstaviska Agrokomplexu, aby privítali návštevníkov nitrianskeho autosalónu.

A Hyundai na ňom nebude chýbať. Pre všetkých, ktorí sa rozhodnú v dňoch 11. až 14. októbra navštíviť Autosalón Autoshow Nitra 2018, slovenský importér značky Hyundai prichystal niekoľko výnimočných prekvapení.

Hyundai má svoj stánok – tak ako po minulé roky – rozložený v samostatnej hale B. V nej návštevníci nájdu všetky najaktuálnejšie novinky, ktoré sú na slovenskom trhu k dispozícii. A ešte niečo navyše.

Expozícia stánku Hyundai je rozdelená do štyroch zón. Prvú tvoria modely i30, ktoré sú najpredávanejšími vozidlami značky Hyundai na Slovensku. Nebude chýbať obľúbené kombi, štýlový Fastback ani ostré i30 N Performance. Slovenskú výstavnú premiéru len pár dní po tej svetovej v Paríži bude mať nový i30 N Line, ktorý kombinuje príjemné jazdné vlastnosti klasickej i30-ky a výrazné dizajnové prvky emóciami nabitého i30 N.

Ďalšia zóna expozície je venovaná modelovej rade i20. Ľudia sa budú môcť po prvý raz zoznámiť s vynovenou i20-tkou aj s jej akčnejšou verziou i20 Active. Túto silnú dvojicu dopĺňa stále obľúbený model ix20.

Tretia zóna je vyhradená pre vlajkové lode značky Hyundai z kategórie SUV. Po prvýkrát sa bok po boku predstaví kompletná trojica SUV modelov Hyundai – extravagantná Kona, vynovený Tucson a úplne nové Santa Fe, ktoré sa do slovenských predajní dostáva práve v týchto dňoch.

Posledná zóna expozície Hyundai v hale B je venovaná najmodernejším vozidlám s ekologickým pohonom. Návštevníci autosalónu tu nájdu známy Ioniq, dlhoočakávanú Konu electric a v absolútnej slovenskej premiére sa predstaví futuristický, ale už sériovo vyrábaný model NEXO, ktorý je poháňaný vodíkovými palivovými článkami.

Okrem lákadiel v podobe vystavených áut prináša Hyundai možnosť mnohé z vystavených modelov vyskúšať na vlastnej koži. Pred hlavným vstupom na výstavisko má základňu Test drive tím, ktorý sa postará o príjemnú skúšobnú jazdu a zároveň sa hosťom za jej absolvovanie poďakuje milým darčekom. Bonusom je, že účastníci Autosalónu Autoshow Nitra budú zaradení do žrebovania o nový Hyundai i20 v krásnej pastelovej farbe Tomato Red.

Prečítajte si aj

Back to top button