Cestná doprava

OMV SMART TOLL EUROPE – Jedna palubná jednotka na cesty po Európe

OMV zavádza OMV SMART TOLL EUROPE – skvelé riešenie platby mýta prostredníctvom EETS (European Electronic Toll Service) pre Vaše trasy po celej Európe.

S palubnou jednotkou OMV SMART TOLL EUROPE a Vašou kartou OMV Card dostanete perspektívne, Vašim potrebám prispôsobené riešenie platieb mýtnych poplatkov pre celú Európu. Naša palubná jednotka je vybavená najmodernejšou technológiou EETS (European Electronic Toll Service) od spoločnosti Kapsch TrafficCom.

Predstavuje najvyspelejšiu techniku súčasnosti a v budúcnosti nahradí rôzne palubné jednotky krajín, do ktorých sa bude rozširovať. Ponúkame Vám služby šité na mieru pre Váš celý vozový park s geografickým zameraním na koridor „východ – západ“.

Objednajte si novú palubnú jednotku OMV Smart Toll Europe už teraz a budete profitovať z mnohých výhod:
–       Najmodernejšia technológia spoločnosti Kapsch TrafficCom s palubnou jednotkou OMV Smart Toll Europe pre všetky systémy elektronického mýta v Európe
–       Automatická aktualizácia dostupných krajín „over the air“ bez nutnosti výmeny palubnej jednotky
–       Geografické zameranie na koridor „východ – západ“ – od Čierneho mora až po Atlantik
–       Jednoduchá inštalácia a maximálna spoľahlivosť palubnej jednotky OMV
–       Používateľsky jednoduchá obsluha a online správa
–       Na mieru šité ponuky pre platbu mýta pre každé vozidlo
–       Transparentné vyúčtovanie mýtnych poplatkov
–       Rozsiahle komplexné služby v rámci balíčka služieb OMV Card

Prejdite teraz na mýtny systém budúcnosti a profitujte vďaka svojej OMV Card a OMV SMART TOLL EUROPE z výrazne nižšej administratívnej náročnosti spracovania mýtnych poplatkov. Radi Vás osobne informujeme o nových možnostiach so službou OMV SMART TOLL EUROPE.

Ak máte otázky ohľadne na mieru šitých, individuálnych riešení pre platby mýta, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť e-mailom na info.omvcardsales@omv.com alebo telefonicky na 0850 166 679 alebo +421 268 726 026.

Prečítajte si aj

Back to top button