Cestná doprava

Eurowag a spoločnosť ADS sa spojili a stali sa jedným z leaderov integrovanej mobility v Európe

Eurowag, najrýchlejšie rastúci poskytovateľ integrovanej mobility v Európe a registrovaný poskytovateľ EETS, dnes oznámil zisk väčšinového podielu v spoločnosti ADS, ktorá je popredným poskytovateľom palivových kariet pre cestnú nákladnú dopravu v Španielsku a Portugalsku.

Eurowag posilňuje svoju pozíciu kľúčového poskytovateľa integrovanej mobility pre komerčnú cestnú dopravu. Zisk ADS pridáva spoločnosti Eurowag schopnosť silnej prítomnosti na európskom trhu s 50% podielom na trhu dopravy v Španielsku a Portugalsku. Spoloční zákazníci budú mať prospech z jedinečného portfólia služieb oboch spoločností, ktoré sú poskytované nad rámec palivových kariet, čo povedie k zvýšeniu vernosti a efektivity. Zavŕšením tejto transakcie dosiahne obrat spoločnosti Eurowag 2 miliardy EUR.

“V Španielsku a Portugalsku pôsobí náš obchodný tím už od roku 2016. Spojenie so spoločnosťou ADS je ďalším krokom k tomu, aby sme sa stali lídrom na trhu integrovanej mobility v Európe pre cestnú dopravu. Našou hlavnou prednosťou sú ľudia a tešíme sa, že môžeme privítať nových kolegov z ADS do nášho už 700 členného tímu,” hovorí Martin Vohanka, CEO Eurowag.

K tejto dohode došlo len niekoľko týždňov po ďalšom strategickom kroku v tomto regióne – otvorení nového truck parku v Figueres, neďaleko od španielských hraníc s Francúzskom.

Prečítajte si aj

Back to top button