Cestná doprava

Nové centrum predaja jazdených vozidiel už aj na východnom Slovensku

Zvyšujúci sa dopyt po jazdených nákladných vozidlách značiek Volvo Trucks a Renault Trucks motivoval spoločnosť Volvo Group Slovakia k rozšíreniu služieb – k centru jazdených vozidiel v Senci pribudlo nové obchodné centrum pre predaj a výkup jazdených vozidiel na východnom Slovensku v areáli Truck Center Prešov.

V oblasti jazdených nákladných vozidiel máme už dlhoročné skúsenosti a ponúkame profesionálny prístup. Kúpa jazdeného nákladného vozidla v sieti spoločnosti Volvo Group Slovakia je vždy dobrá voľba. Každé vozidlo prejde dôkladnou kontrolou predtým, ako sa dostane priamo k zákazníkovi. Nový majiteľ navyše získa rovnakú podporu a servis, ako pri kúpe nového vozidla.

Ak má zákazník záujem o kúpu nového vozidla z našej ponuky, radi vykúpime jeho jazdené vozidlo na protihodnotu. Výhodou je, že všetko vybavíte pod jednou strechou.

Jazdené nákladné vozidlá sú dôležitou súčasťou dnešného podnikania v doprave a vďaka zvyšujúcemu sa dopytu zo strany našich zákazníkov a obchodných partnerov budú v budúcnosti ešte žiadanejšie. Rozšírením služieb v oblasti predaja jazdených nákladných na východnom Slovensku budeme k zákazníkom bližšie a vieme flexibilne reagovať na ich požiadavky,“ povedal Martin Chamila, riaditeľ predaja jazdených vozidiel Volvo Group Slovakia.

Prečítajte si aj

Back to top button