Cestná doprava

EUROWAG rozširuje akceptačnú sieť v Českej republike o 81 čerpacích staníc Benzina

Eurowag, popredný poskytovateľ platobných riešení v Európe a registrovaný poskytovateľ EETS, rozšíril svoju akceptačnú sieť v Českej republike o 81 vybraných čerpacích staníc Benzina, poskytujúcich prvotriedne služby pre kamiónovú dopravu v celej krajine.

Pre ľahkú navigáciu boli nové stanice pridané do aplikácie Eurowag pre smartfóny a tablety iOS a Android a taktiež do portálu pre zákazníkov Eurowag. Sú k dispozícii aj v aplikácii Plánovač trás, komplexnej online službe, v ktorej zákazníci nájdu najbližšiu stanicu Eurowag a môžu naplánovať jednotlivé trasy po celej Európe.

„Tešíme sa, že môžeme našim zákazníkom ponúknuť rozšírené možnosti doplňovania paliva prostredníctvom vynikajúceho partnera Benzina“, hovorí Georg Marwitz, výkonný riaditeľ divízie pre Acceptance Network Fuel and Vehicle Services Eurowag.

“Neustále zvyšujeme úroveň našej kvality a starostlivosť o zákazníkov, a to ako pre bežných motoristov, tak aj pre profesionálnych vodičov. Na všetkých 81 čerpacích staniciach vybavených riešením od Eurowagu je k dispozícii vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie k internetu, občerstvenie Stop Cafe a možnosť parkovania pre kamióny vrátane zázemia pre vodičov. Zavádzame tiež možnosť rýchleho obojstranného tankovania pre nákladné vozidlá. Vodiči môžu naraz využívať všetky výdajné stojany v pruhoch pre kamióny, vrátane tankovania kvapaliny AdBlue,” hovorí Marek Zouvala, riaditeľ spoločnosti Benzina, Unipetrol Group.

Pre zobrazenie celého zoznamu nových staníc je potrebné sa prihlásiť do užívateľského konta Eurowag alebo navštíviť https://www.eurowag.com/akceptacni-sit/ (odkaz prispôsobený pre každú krajinu).

Prečítajte si aj

Back to top button