Cestná doprava

Negometal poskytuje špecializované služby pre dopravných profesionálov viac ako 35 rokov

Medzi služby, ktoré poskytuje Negometal, patrí vrátenie DPH v celej EÚ, dane z pohonných hmôt, elektronické mýtne palubné jednotky interoperabilné so všetkými európskymi sieťami, konfigurovateľná platobná karta C2A, sociálne zastúpenie (týkajúce sa vodičov pôsobiacich vo Francúzsku) ako aj daňové zastúpenie. 

Vitajte vo svete služieb Negometal!
V centre pozornosti služieb Negometal stoja inovácie s cieľom čo najlepšie vyhovieť potrebám medzinárodných dopravcov vďaka novým funkciám, ktorými môžu zákazníci spravovať svoje vozové parky.

MyNEGOMETAL
Každý zákazník má bezplatný súkromný prístup k rozhraniu MyNegometal. Zákazníci môžu vďaka tejto platforme sledovať podrobný aktuálny stav mýta, vybrať si konkrétne informácie podľa nákladného vozidla či krajiny a tiež sťahovať faktúry a nasledovať postupy pre vrátenie DPH alebo spotrebnej dane.

MyNegometal bol navrhnutý na zjednodušenie správy vozového parku a na skonsolidovanie všetkých dokumentov potrebných na dennej báze do jediného rozhrania a je prístupný všetkým našim zákazníkom, či už využívajú predplatené alebo následne platené služby.

Naše prednastavené webové služby umožňujú lepšiu kontrolu každodenných transakcií: upozornenia o spotrebe mýta, tvorbu štatistík výdavkov atď.


NEGOROAD SAT
Palubná jednotka NEGOROAD SAT na platenie diaľničného mýta v ôsmich krajinách EÚ s jedným zariadením prináša zákazníkom jedinečné riešenie a komfort pre európsku mobilitu.

NEGOROAD PRE-PAY spôsob platby mýta vopred
Spoločnosť Negometal si uvedomuje, že ťažkosti, ktorým čelia dopravní profesionáli, ich nesmú obmedzovať vo výkone činnosti. Preto sme vyvinuli systém predbežnej platby diaľničného mýta, čo umožňuje dopravcom získať palubnú jednotku pre vozový park, hoci nedokážu poskytnúť finančné záruky (bankovú záruku, poistenie atď.), a tiež využívať výhody ako napríklad použitie vyhradených jazdných pruhov, mesačnú fakturáciu a zľavy až do 13 % na európske diaľničné siete.

Službu predbežnej platby môžete platiť priamo online kreditnou kartou (VISA alebo Mastercard) alebo bankovým prevodom. Následne sa postaráme o každodenné monitorovanie a prispôsobenie vašej spotreby.

PLATOBNÁ KARTA C2A
Karta C2A poskytuje dopravcom integrované platobné riešenie kombináciou dvoch druhov kariet: palivovej karty (so sieťou partnerských staníc) a firemnej platobnej karty. Karta je akceptovaná v sieti MasterCard (16 miliónov predajných miest v Európe). Navyše na otvorenie účtu C2A nie sú potrebné žiadne finančné záruky.

Nakonfigurujte si C2A podľa svojich potrieb:

– Povoľte určité typy platieb (pohonné hmoty, mýto, cestná asistencia, hotely, reštaurácie…)
– Vyberte požadovaný čas používania karty (karta môže byť blokovaná napr. počas víkendov)
– Vyberte krajiny oprávnené prijímať platby
– Zadajte povolené limity výdavkov
– Využite sieť 2000 partnerských staníc C2A v Európe vrátane európskych partnerov ako Repsol, Bon Area, Petronieves, Petrem, Leclerc či Esso.

S tankovaním pohonných hmôt na partnerskej stanici získava spoločnosť konkurenčné zľavy a jedinečné fakturačné a doplnkové služby priamo na mieste.

Kontakt: TRANS VAT SK – A NEGOMETAL Company
Tel.: +421 2 52731209, +421 911 463 333
Viac informácií na: www.negometal.com/sk

Prečítajte si aj

Back to top button