Logistika a skladovanie

DACHSER sa umiestnil na 3. priečke medzi nemeckými poskytovateľmi logistických služieb

Nedávno publikovaný rebríček „Top 100 in Logistics“ radí spoločnosť Dachser na popredné miesta medzi poskytovateľmi logistických služieb na nemeckom trhu a v súčasnej dobe je treťou spoločnosťou z pohľadu príjmov.

Správa o najlepších logistických spoločnostiach v Európe, publikovaná Fraunhofer Center for Applied Research on Supply Chain Services SCS v spolupráci s časopisom DVZ a nemeckou logistickou asociáciou (BVL), predstavuje stovku logistických spoločností v Nemecku, ktoré majú najväčšie príjmy.

Tento rok podľa predbežného oznámenia spoločnosti DVZ DACHSER predbehol logistickú a zasielateľskú spoločnosť Kühne + Nagel, najvyššie priečky rebríčka patria spoločnostiam Deutsche Post DHL a Deutsche Bahn.

Správa „Top 100 in Logistics“ je od roku 1995 každoročne najpodrobnejšou štúdiou nemeckého a európskeho logistického trhu. Zahŕňa hodnotenie najväčších logistických firiem v Nemecku a v ďalších 28 európskych krajinách, rovnako ako ďalšie rebríčky pre všetky kategórie nemeckého i európskeho logistického trhu.

Prečítajte si aj

Back to top button