Logistika a skladovanie

Špeciálna ponuka prenájmu skladovo – výrobnej haly v lukratívnej časti Bratislavy

Dopyt po priemyselných nehnuteľnostiach neutícha, zvlášť nie po tých, ktoré sa nachádzajú v lukratívnych lokalitách s výbornou dostupnosťou a vybavenosťou a z tohto dôvodu sme zaradili pre našich čitateľov špeciálnu ponuku prenájmu takejto nehnuteľností, ktorú ponúka priamo jej majiteľ.

Na rozľahlom priestore medzi ulicami Vajnorská a Stará Vajnorská sa rozprestiera areál s plochou 36 000 m2. Súčasťou tohto priestoru je výrobno-prevádzková hala, ktorá má rozlohu 13 000 m2 a na celej svojej ploche poskytuje vnútornú výšku 9 až 12 m a ktorej súčasťou sú aj administratívne priestory. Okolité spevnené plochy s rozlohou 22 000 m2 ponúkajú dostatočné možnosti pre manipulačné, parkovacie ako aj komunikačné plochy.

„Všetky nehnuteľnosti sú skolaudované, v pôvodnom stave. V súčasnosti pracujeme na ich rekonštrukcii,“ hovorí Vladimír Šustek, majiteľ spoločnosti Bjoern, s.r.o., ktorá nehnuteľnosti vlastní. „Veľkoplošná hala je skolaudovaná pre účel využitia – výrobná hala. V prípade dohody s budúcim nájomcom sme pripravení na vlastné náklady upraviť celý objekt podľa jeho špecifických požiadaviek,“ približuje Vladimír Šustek.

Spoločnosť Bjoern, s.r.o. čerpá z dlhoročných skúseností. Na trhu pôsobí už od roku 2004 a okrem areálu na Starej Vajnorskej patrí do jej portfólia ďalších 9 areálov z ktorých spomenieme napríklad areál na Galvaniho ulici v Bratislave (20 000 m2), areál v mestskej časti Vajnory (30 000 m2), areál v mestskej časti Jarovce EUROSPEDIT SK (10 000 m2) či dvanásťposchodová administratívna budova v Košiciach (10 000 m2) ako aj obchodno-skladová hala (12 000 m2) taktiež v Košiciach. Medzi jej najvýznamnejších klientov patria spoločnosti ako Business Lease, MALL SK, CASAMIA, Nabykov, Doropharm a ďalších viac ako 50 menších ale rovnako významných nájomcov.


Vajnorká ulica – lukratívna adresa
Rozľahlý areál situovaný medzi ulicami Vajnorská a Stará Vajnorská v meste Bratislava disponuje okrem širokých možností využitia aj ďalšími dôležitými prednosťami – poskytuje vynikajúcu vybavenosť ako aj dostupnosť. V tesnej blízkosti areálu sa nachádzajú ubytovacie kapacity (hotel, ubytovňa), kancelárie (Office 142) ako aj autorizovaní predajcovia nových vozidiel.

Pomerne blízko od areálu (do 800 m) nájdete obchodné centrá Shopping Palace, Tesco a Shopping Park Soravia. Dôležitou výhodou areálu je jeho tesná blízkosť napojenia na mestskú hromadnú dopravu (električka, autobus) a na bratislavské letisko sú to iba 4 kilometre.

Areál má taktiež výborné napojenie na hlavné mestské ťahy ako aj na diaľnicu D1. Vstup a výstup do nehnuteľnosti je zabezpečený od Vajnorskej ulice ako aj od ulice Stará Vajnorská. Obidva vstupy sú dimenzované aj pre nákladné vozidlá nad 3,5 tony.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem sa skontaktovať priamo s majiteľom tejto nehnuteľnosti kontaktné údaje uvádzame nižšie:

Bjoern, s.r.o.
Kožušnícka 391/3
851 10 Bratislava
Konateľ: Vladimír Šustek
Tel: +421 905 449 377
Email: info@bjoern.sk

Prečítajte si aj

Back to top button