Správy | Aktuality | Témy

Pošta na Mlynských nivách v Bratislave bude dočasne zatvorená

Slovenská pošta dočasne zatvorí svoju pobočku na bratislavských Mlynských nivách. Pošta Bratislava 24 bude poskytovať svoje služby do piatka 22. septembra. V tento deň budú otváracie hodiny pre verejnosť skrátené do 12:00 h.

Dôvodom dočasného zatvorenia pošty je ukončenie nájmu zo strany prenajímateľa priestorov v súvislosti s rozsiahlou rekonštrukciou autobusovej stanice, v ktorej sa pobočka nachádza. Slovenská pošta pripravovala riešenie presťahovania pošty do iných priestorov, pričom od oznámenia rekonštrukcie autobusovej stanice spoločne s investorom vzájomne posudzovala rôzne alternatívy fungovania pošty vrátane kontajnerového spôsobu. Vzhľadom na stanovené podmienky, ktoré pre Slovenskú poštu neboli akceptovateľné, sa však zámer sťahovania pošty nepodarilo zrealizovať. Pošta v súčasnosti hľadá nové vhodné priestory, v ktorých by sa prevádzka mohla nachádzať.
 
Pošta Bratislava 24 plní funkciu podacej pošty s výdajom oznámených zásielok a priečinkami (P.O.Box-y). Spádovou oblasťou pre výdaj oznámených zásielok je územie medzi ulicami Karadžičova – Záhradnícka – Kvačalova – Kvetná – Miletičova – Prievozská – Mlynské nivy.
 
Slovenská pošta robí maximum pre to, aby dočasné zatvorenie uvedenej pošty ovplyvnilo čo najmenej klientov. Služby pre verejnosť dočasne zabezpečia nástupnícke pošty. Oznámené zásielky, ktoré doteraz vydávala Pošta Bratislava 24, budú vydávané na poštách Bratislava 3 a Bratislava 25 v závislosti odulice adresáta. Informáciu o  novej oznamovacej pošte nájdu zákaznícina webe Slovenskej pošty v časti Aktuálne. Rovnako môžu kontaktovať Zákaznícky servis v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 18:00 na bezplatnej infolinke 0800 122 413, alebo prostredníctvom e-mailovej adresy zakaznickyservis@slposta.sk.
 
Pošta Bratislava 3 zabezpečí aj službu P.O.Box-ov, ktoré majú klienti zriadené na dočasne zatvorenej pošte. Pre zákazníkov s dohodnutým spôsobom úhrady (prevodom, úverom, výplatným strojom) je určená Pošta Bratislava 1 na Námestí SNP.
 

Prečítajte si aj

Back to top button