Správy | Aktuality | Témy

FCA CEE predstavuje nového riaditeľa predaja osobných vozidiel pre Českú a Slovenskú republiku

Vít Pěkný (55) bol menovaný novým riaditeľom predaja osobných automobilov (Sales Manager Passenger Cars) spoločnosti Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe, ktorá operuje na trhoch v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku.

Pán Vít Pekný má bohaté skúsenosti v automobilovom priemysle, viac ako 25 rokov zastával vedúce pozície v oblastiach riadenia predaja, maloobchodnej siete a rozvoja obchodu.
Andrew Higgins, generálny riaditeľ Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe, k menovaniu Víta Pěkného poznamenal: „Som potešený, že môžem privítať Víta do našej spoločnosti, pretože je uznávaným expertom na českom a slovenskom automobilovom trhu aj v rámci našej dílerskej siete. Som presvedčený, že jeho začlenenie do tímu prispeje k posilneniu našej obchodnej činnosti a k zvýšeniu predaja a povedomia o značke v súlade s ambicióznymi plánmi spoločnosti FCA CEE“.
 
K novému menovaniu pán Vít Pěkný dodal: „Značky, ktoré spoločnosť FCA zastupuje tak v ČR, ako aj na Slovensku, patria na týchto trhoch medzi tradičné. Ich pozícia v rebríčkoch predaja tomu ale nezodpovedá. Čiže moja úloha v spoločnosti je definovaná veľmi jednoducho. Zlepšiť to. A to je určite zaujímavá výzva“.

Prečítajte si aj

Back to top button