Správy | Aktuality | Témy

Eurowag otvára svoj prvý truck park v Španielsku

Eurowag, popredný poskytovateľ platobných riešení v Európe a registrovaný poskytovateľ EETS, otvoril v La Jonquera / Figueres svoj prvý “truck park” v Španielsku.

Novopostavená stanica je otvorená 24 hodín denne a 7 dní v týždni a poskytuje šesť tankovacích pruhov s obojstranným čerpaním nafty a AdBlue. Okrem toho je tam nainštalovaný kamerový systém, ktorý zaisťuje maximálnu bezpečnosť prepravovaného nákladu, vozidiel a vodičov. Pre komfort vodičov je tam aj automat s ponukou čerstvej kávy, občerstvenia a sladkostí.

“Naša nová stanica v La Jonquera / Figueres je súčasťou nášho záväzku rozširovať španielske a portugalské trhy a poskytnúť našim zákazníkom všetko, čo potrebujú k svojmu rastu. Naďalej budeme investovať do našich prevádzok v Atlantiku – v tomto roku sme významne zvýšili počet staníc v akceptačnej sieti v Španielsku, spustili interoparabilnú palubnú jednotku EETS a oveľa viac – všetko s cieľom poskytnúť najlepšie služby za veľmi konkurenčnú cenu,” hovorí Bruno Addes, riaditeľ Eurowagu pre region Atlantic.

La Jonquera / Figueres je prvá stanica Eurowagu s novou identitou značky, ktorú spoločnosť zmenila v auguste tohto roka – a nadväzuje na koncept Truck Park, navrhnutého s ohľadom na vodičov. Stanica je prístupná širokej verejnosti od 2. Októbra 2018.

Prečítajte si aj

Back to top button