Správy | Aktuality | Témy

Efektívne riešenie pre veľké vozové parky a umyvárne

Veľké vozidlá si vyžadujú aj veľkolepé čistenie – to znamená efektívne, hospodárne a šetrné k životnému prostrediu.

Riešením je moderná umývacia linka TB 42, ktorá v sebe spája inovatívne a navzájom zosúladené systémy. Od strojov na manuálne vysokotlakové predumývanie cez výkonnú portálovú linku pre úžitkové vozidlá až po vhodné čistiace prostriedky a zariadenia na úpravu vody. TB 24 skrátka splní aj tie najnáročnejšie očakávania.

Prvou významnou vlastnosťou linky je flexibilita, ktorá je pri údržbe úžitkových vozidiel čoraz dôležitejšia. Treba myslieť napríklad na rôzne typy vonkajších zrkadiel či malé vozidlá, ktoré sa kvôli rôznym obmedzeniam v preprave takisto používajú. TB 42 na to reaguje špeciálnym programom pre malé návesové súpravy alebo doplnkovým programom pre zrkadlá. Vďaka spoľahlivej a vyspelej technike, ako sú napríklad priame remeňové pohony a meniče frekvencie, sa navyše znižujú náklady na údržbu. Napríklad nie je potrebné žiadne mazanie pohyblivých častí, údržba sa obmedzuje na čistenie fotobuniek a dopĺňanie čistiacich prostriedkov.

Ďalším významným benefitom, ktorý zohľadňuje rôznu technickú úroveň obsluhy, je jednoduchá manipulácia. Linka má iba jeden ovládací panel – veľký, prehľadný, jasne štruktúrovaný a s intuitívnym vedením obsluhy. A keďže investícia do umývacej linky neznamená iba samotnú obstarávaciu cenu, ale aj náklady za elektrickú energiu, vodu, čistiace prostriedky či servis, Kärcher stavil na efektívne technológie s dlhou životnosťou. Investícia do TB 42 sa tak s výhľadom do budúcnosti stáva rentabilnou.

Prečítajte si aj

Back to top button