Motorizmus

Bella Italia prilákala 1 500 fanúšikov vozidiel smart

1 500 fanúšikov značky smart z 22 krajín sa od 4. do 7. augusta 2011 zišlo v talianskom kúpeľnom meste Riccione na najväčšom stretnutí priaznivcov týchto automobilov na svete.

Štyri dni sa fanúšikovia, ktorí sa po prvý raz po desiatich rokoch nestretli v Rakúsku, delili o svoju vášeň pre malé mestské žihadlo a vymieňali si názory s dizajnérmi, úpravármi automobilov a expertmi. Podujatie smart times sa už dávno stalo neoddeliteľnou súčasťou medzinárodného kalendára udalostí pre všetkých priaznivcov malého mestského auta. Účastníci do podujatia vkladajú množstvo energie.

Napríklad jedna skupina vodičov vozidiel smart prekonala trasu z Edinburghu dlhú 2 286 kilometrov, len aby sa mohli zúčastniť stretnutia v Riccione. Táto skupina takto absolvovala najdlhšiu cestu do talianskeho letoviska.

Či už plážový volejbal na pláži v Riccione, návšteva najväčšieho vodného parku v Európe Aquafan alebo jazda po jednej z najznámejších pretekárskych tratí Talianska, Misano World Circuit – všetky body programu tohtoročného stretnutia smart times sa tešili veľkej obľube. Zlatým klincom bol výlet s mottom „smart meets Museo Ferrari“ do rodiska slávnych červených športových áut. Na tradičnej prehliadke smart times parade fanúšikovia predstavili svoje niekedy nákladným spôsobom prerobené a zaujímavé autá: viac ako 800 vozidiel smart tiahlo pred nadšeným publikom ulicami Riccione.

Dostatok príležitostí na testovacie jazdy, intenzívne rozhovory s expertmi značky smart, party každý večer, ako aj každoročný blší trh smart – to všetko dopĺňalo program. Pri letných teplotách boli všetci návštevníci veľmi spokojní a už teraz sa netrpezlivo tešia na ďalšie smart times. V roku 2012 sa medzinárodné spoločenstvo fanúšikov smart stretne v Belgicku.
 

Prečítajte si aj

Back to top button