Motorizmus

Spoločnosť Carrefour Slovensko prebrala 6 vozidiel Citroën DS5

Spoločnosť Carrefour sa pri obmene flotily manažérskych vozidiel rozhodla pre model Citroën DS5.

 

Aktuálny vozový park spoločnosti Carrefour pozostáva z vozidiel určených pre management a z úžitkových vozidiel,  ktorými sú zabezpečované služby pre zákaznikov. Viac ako 70% z týchto vozidiel tvoria  francúzske automobilové značky, pričom historicky, ale aj aktuálne Carrefour najviac spolupracuje so značkami Renault a Citroën.
 
Prečo práve DS5?
Aktuálne spoločnosť Carrefour obmieňa flotilu 6 manažérskych vozidiel. V konkrétnom  výbere z viacerých ponúk uspel práve model DS5, a to z viacerých dôvodov. Citroën DS5  je reprezentatívne vozidlo, ktoré plne zodpovedá požiadavkám klienta v danej kategórii vozidiel. Toto auto je príťažlivé, s osobitým, atraktívnym dizajnom, vo veľmi dobrej výbave a funkcionalite. Veľmi dôležitým faktorom pri výbere bol priaznivý pomer ceny a kvality vozidla, ako aj jeho ocenenie z pohľadu leasingovej splátky operatívneho leasingu.
 
Manažéri spoločnosti Carrefour si z ponuky vybrali verzie s úspornými naftovými pohonnými jednotkami HDi, ktoré sú aj vďaka časticovým filtrom FAP veľmi ohľaduplné k životnému prostrediu, pritom poskytujú DS5-kám výbornú dynamiku a veľkú výkonovú rezervu v každom režime jazdy. Konkrétna voľba pri výbere padla na vozidlá DS5 BlueHDi s výkonom 180 a 160 koní, obe v úrovni výbavy SPORT s automatickou prevodovkou.
 
Spoločnosť Carrefour jesúčasnou jednotkou na európskom maloobchodnom trhu. Vznikla ešte v roku 1963, kedy bol otvorený prvý hypermarket na svete. Bola to vôbec prvá revolučná myšlienka nakupovania – všetko pod jednou strechou.
Na Slovensku pôsobí od r. 2000 v Bratislave, svoje pôsobenie rozšírila do Košíc, Žiliny a Trnavy a má záujem otvárať svoje obchody aj v iných mestách. Okrem širokého sortimentu overených francúzskych výrobkov a značiek ponúka aj široký výber celoslovenských a regionálnych produktov.
 
 

Prečítajte si aj

Back to top button