Motorizmus

Scania Trailer Rent – širšia ponuka, vyššia flexibilita

Spoločnosť Scania Slovakia s.r.o. pred viac ako dvoma rokmi spustila program Scania Rent, vďaka ktorému si môžu dopravcovia prenajať ťahač Scania.

Dôvody môžu byť rôzne, či už pre potreby vykrytia neočakávaných zákaziek, alebo pre vyskúšanie technologických noviniek švédskej automobilky. Teraz k tejto službe pribudla ďalšia novinka nesúca názov Scania Trailer Rent. A ako už z názvu vyplýva, jedná sa o prenájom návesovej techniky.
 
Nezriedka sa stáva, že prepravná spoločnosť získa neočakávanú ponuku, na ktorú však nedisponuje dostatočnou kapacitou. Preto je tu nové riešenie prenájmu od spoločnosti Scania. Okrem ťahača je možné prenajať si na dobu od 1 do 24 mesiacov aj náves. Za veľmi výhodnú cenu tak môže zákazník získať na obmedzenú dobu kompletnú súpravu pre svoje podnikanie. Aj v prípade programu Trailer Rent ponúka Scania valníkové návesy v prevedení so štandardnou výškou návesového čapu alebo pre tzv. „Low deck“ ťahače. Už po šiestich mesiacoch prenájmu na predaj za veľmi výhodných podmienok.
 
„Program Trailer Rent považujeme za logické doplnenie už osvedčeného prenájmu ťahačov. Rozširujeme našu ponuku a zákazník má teraz možnosť prenajať si nielen ťahač, ale aj samotný náves alebo kompletnú súpravu. Týmto umožňujeme našim klientom vyššiu flexibilitu v ich podnikaní. Návesová technika je v obmedzenej miere skladom a preto sme schopní reagovať vo väčšine prípadov skoro okamžite,“  hovorí Karol Sokol, riaditeľ Scania Slovakia.
 
„Fixná mesačná splátka návesu zahŕňa náklady na financovanie a amortizáciu návesu, náklady na opravy a údržbu vrátane opotrebovania pneumatík s maximálnym prejazdom v zmysle konkrétnej ponuky, cestnú daň, zákonné a havarijné poistenie.“ Prenájom návesov, rovnako ako prenájom ťahačov, zaisťujú predajcovia nových vozidiel vo vybranej sieti dílerov Scania, ktorí sú pripravení ponúknuť zákazníkom riešenia ušité na mieru ich podnikania.
 

Prečítajte si aj

Back to top button