Motorizmus

Prestížna anketa TOP SLOVAKIA 2014 pozná víťazov

Víťazi jednotlivých kategórií si v Trnave prebrali ocenenia.

Október každoročne prináša odozvu čitateľov a klientov motorizmu a autodopravy. Ich postoje sú dôležitým ukazovateľom nielen výsledkov predaja a popularity značky na našom trhu, ale aj reflexiou na komunikáciu dovozcov s odbornou verejnosťou. 13. ročník čitateľskej ankety TOP SLOVAKIA odborného časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA, prináša každoročne obraz o popularite značiek úžitových a prípojných vozidiel na slovenskom trhu, ako aj o spotrebiteľských postojoch veľkej rodiny autodopravcov.
 
Hlasovanie prebiehalo v mesiacoch jún-august prostredníctvom časopisu, internetového portálu www.transport.sk a formou dotazníkov v dopravných spoločnostiach. Celkovo sa hlasovania zúčastnilo 5 248 hlasujúcich. Výrazne sa zvýšil počet hlasujúcich cez webportál www.transport.sk. Ceny odovzdali na konferencii „Automotive Fórum“, poriadanej Slovensko-nemeckou obchodnou komorou v Trnave, prezident Zväzu automobilového priemyslu SR Jaroslav Holeček a konateľ vydavateľstva LUXUR Media a vydavateľ časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA, Viliam Bujna.
 

 
Veľký kuriérsky test je najväčším spotrebiteľským testom úžitkových vozidiel na Slovensku, zúčastňujú sa ho zástupcovia 10 najväčších kuriéreskych služieb u nás a organizuje ho redakcia časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA v spolupráci s importérmi malých úžitkových vozidiel a výstaviskom INCHEBA Bratislava.
 
VEĽKÝ KURIÉRSKY TEST 2014
1. Mercedes-Benz Sprinter Kombi Lang – 966 bodov
2. Ford Transit Custom Sport Van L1H1 – 926 bodov
3. Mercedes-Benz Citan Kombi Lang – 918 bodov
 
TOP SLOVAKIA – Osobnosť roku 2014 
Motorizmus a doprava:
Július Hron – viceprezident ZAP SR a predseda Cechu predajcov a autoservisov SR, zakladateľom a konateľom firmy Auto-Impex, koordinátor pre radu vlády, ktorá sa zásadne podieľa na transformácii systému stredného odborného školstva v oblasti automobilovej a servisnej techniky, je aj riaditeľom fondu rozvoja vzdelávania.
 
Zasielateľstvo a logistika:
Ing. František Komora – prezidenta Zväzu logistiky a zasielateľstva SR,  člen predstavenstva európskej organizácie zasielateľských združení a zväzov Clecat – podpredseda Security institute of Clecat, CEO logistickej skupiny PKZ Logistics, pod ktorú spadajú spoločnosti PKZ Slovakia, spol. s r.o., PKZ Expres, s.r.o. a PKZ Logistics CZ, spol. s r.o. a je vlastníkom spoločnosti FM Consulting, spol. s r.o.
 
Foto zľava:
Július Hron, Jaroslav Holeček, Ján Novotný, Tomáš Kováč, Róbert Meszároš, Lucius Richter, Patrik Ohera, Tomáš Rusnák, Kvetoslav Boltižiar, Milan Pagáč, Katarína Komorová, Václav Míčka, Jaroslav Čechovič a Viliam Bujna.
 

Prečítajte si aj

Back to top button