Motorizmus

Newmatec na Táloch predstaví nové technológie v automobilovom priemysle

Konferencia Newmatec, ktorá sa bude konať 10. až 11. marca v hoteli Partizán na Táloch, predstaví najnovšie automotive technológie a materiály určené predovšetkým slovenským dodávateľom do automobilového priemyslu.

Medzinárodne uznávaní odborníci zo sveta automotive sa budú snažiť dať odpovede na otázky ako udržať krok s konkurenciou, aké sú súčasné trendy a kam smeruje celý segment v oblastiach technologického vývoja a nových materiálov. Svoju účasť doteraz potvrdili aj šéf technologického plánovania Volkswagen AG Martin Goede, Jerome Soutumier z PSA Peugeot Citroën, či výkonný riaditeľ spoločnosti Matador Group Martin Kele.
      
„Podujatie je prvé svojho druhu a slovenským firmám dáva jedinečnú možnosť zvýšiť svoju konkurencieschopnosť,“ povedal TASR prezident Zväzu automobilového priemyslu (ZAP) SR Jaroslav Holeček. Medzinárodné obsadenie, ako i samotná téma konferencie ponúka účastníkom množstvo príležitostí získať nové informácie, kontakty a networking v rámci slovenských automotive spoločností.
 
Technológie a materiály, ktoré sú v centre pozornosti, sú okrem procesov a ľudských zdrojov základné aspekty udržateľného rozvoja firiem. Organizátorom podujatia je ZAP, viac informácii je zverejnených na www.newmatec.sk.
 

Prečítajte si aj

Back to top button