Motorizmus

Skriňové návesy KÖGEL Box a KÖGEL Cool

Je jedno, či prepravujete odevy, elektroniku, nebezpečný tovar podľa dohovoru ADR, špeciálne náročné medikamenty alebo hlboko zamrazený tovar ‒ skriňové vozidlo Kögel je maximálne vybavené na to, aby váš náklad doviezlo bezpečne a v poriadku.

Vyberte si z dvoch atraktívnych modelov: medzi skriňovým návesom Kögel Cool – PurFerro quality na prepravu čerstvých alebo hlboko zamrazených potravín a medzi návesom Kögel Box, mnohoúčelovým nákladným skriňovým vozidlom na prepravu suchého tovaru v prevedení s neizolovanými (KÖGEL Box dry) resp. ľahko izolovanými skriňovými panelmi (KÖGEL Box iso).
 
Všetky komponenty na skriňové vozidlá sa vyrábajú z vysoko kvalitných materiálov s majstrovským spracovaním. Stabilným základom je podvozok s typizovanými modulmi a konštrukčnými dielmi. Povrchová úprava Nano-Ceramic plus KTL chráni podvozok pred poškodením koróziou. Steny a strecha je vyvinutá a vyrobená vo vlastnom kompetenčnom centre pre sendvičové panely. Vysoko umiestnený koncový nosník s integrovanou ochranou proti nárazu odvádza do rámu sily, vzniknuté pri prípadnom náraze do rampy.
 
Navyše, prémiová chladiarenská skriňa je extrémne flexibilná, má vysokú nosnosť a je optimálne odizolovaná. Profitujte z vylepšeného obehu chladiaceho vzduchu, silnejšej izolácie a jednoduchých prípadných opráv. Vďaka nízkej pohotovostnej hmotnosti získate vysoké užitočné zaťaženie pri optimálnom objeme. Všetky skriňové vozidlá Kögel spĺňajú požiadavky na pevnosť pre spevnené nadstavby podľa DIN EN 12642 Code XL. KÖGEL Cool je možné vybaviť aj podľa farmaceutických štandardov – tzv. Pharma certifikátom.
 
Výhodný stavebnicový systém
V prípade kúpy návesu Kögel si skriňové vozidlo nekupujete priamo z linky, ale si ho sami zostavíte priamo podľa individuálneho riešenia – pre vaše špecifické požiadavky na prepravu. Potrebujete napríklad izolované steny pre tovar citlivý na teplotu? Alebo len preglejkové steny s ramienkovou úpravou na prevoz textilu? Skladané roletové dvere pre rýchlu nakládku? Upevňovacie alebo etážové lišty pre rôzne veľké a balené tovary? Stavebnicový systém Kögel ponúka obrovskú paletu možností pre vybavenie vášho skriňového vozidla.
 
Vysoká miera bezpečnosti
SLOVENSKÁ NOVINKA! Významnou novinkou na slovenskom trhu je možnosť zabezpečenia zadných vstupných dverí elektronickým zámkom. Vďaka tejto unikátnej možnosti sa dodatočne zvyšuje bezpečnosť prepravovaného nákladu. Popri klasických zámkoch zadných dverí možno totiž náves vybaviť aj dodatočným zámkom ovládaným elektronicky a pomocou diaľkového ovládača, ktorý má vodič, resp. dispečer alebo špeditér.
 
Prípadne sa dá pri použití dodatočného modulu v spojitosti s GPS telematikou uzamknúť, resp. odomknúť náves aj na „diaľku“. Týmto spôsobom sa navyše zabezpečí cenný alebo inak dôležitý náklad pred nechceným odcudzením alebo zneužitím.
 
Uvedený systém sa už úspešne aplikoval na návesoch viacerých slovenských dopravcov. Takto zabezpečený náves pôsobí v prípade želania aj diskrétne bez toho, aby upozorňoval na prítomnosť bezpečnostného zámku, v prípade želania sa dá totiž s použitím špeciálnej bezpečnostnej plachty aplikovať i na najrozšírenejších plachtových návesoch.
 
Vsaďte na individuálne riešenie a dlhú životnosť skriňových vozidiel Kögel a kontaktuje HOCHSTAFFL SLOVAKIA, výhradného predajcu značky KÖGEL na Slovensku, ohľadne ďalších možností a prípravy ponuky.
 

Prečítajte si aj

Back to top button