Cestná doprava

Najnižšie ceny cestovného do rakúskeho Wolfsthalu a Hainburgu

Od 1. augusta 2010 bude cestovanie medzi Bratislavou a rakúskym Wolfsthalom či Hainburgom ešte lacnejšie.

Spoločnosť Slovak Lines výrazne znižuje ceny cestovného do týchto, najmä pre Bratislavčanov, zaujímavých zastávok. Bratislavu s rakúskym Wolfsthalom a Hainburgom spája autobusová linka s dlhoročnou tradíciou, ktorá pokračuje na viedenské letisko Schwechat a konečnú zastávku má vo Viedni. Prevádzkuje ju autobusový dopravca Slovak Lines, a. s. v spolupráci s rakúskou spoločnosťou Postbus.
Denne na linke premáva až 19 spojov v každom smere. Prvý spoj z Bratislavy z autobusovej stanice na Mlynských Nivách odchádza ráno o pol šiestej a posledný autobus odchádza z bratislavskej autobusovej stanice o dvadsiatej hodine.
Všetky autobusy sú moderné, pohodlné, bezpečné a klimatizované, vodiči patria k tým najskúsenejším.
Rakúsky Hainburg a Wofsthal si získava obľubu Slovákov najmä v posledných rokoch. Mnohí sa do rakúskeho prihraničia presťahovali, iní tam cestujú za prácou, oddychom alebo na nákupy. „K zníženiu cestovného sme pristúpili práve preto, aby sme ešte viac podporili rozvoj vzťahov v cezhraničnom regióne,“ povedal Peter Sádovský, generálny riaditeľ Slovak Lines. Nové ceny lístkov pozitívne ovplyvnia mobilitu všetkých obyvateľov regiónu a môžu byť pozitívnym signálom aj pre príležitostných návštevníkov.
Lákavá cena cestovného je pripravená pre všetky vekové kategórie, pričom zaujímavosťou je, že deti od 4. rokov až mládež do 25 rokov platí len 50% z ceny obyčajného cestovného, pre deti do 3. rokov sú lístky ešte lacnejšie. Pre pravidelných cestujúcich medzi Bratislavou a Hainburgom je najvýhodnejšie cestovať s karnetovým lístkom (t.j. lístok na 10 jázd), ktorého cena je 10 € pričom jedna cesta vyjde len na 1 €. Lístky na autobusy je možné zakúpiť v predpredaji, cez internetový online predaj a tiež priamo u vodiča. Všetky potrebné informácie o autobusovom spojení cestujúci získajú na www.slovaklines.sk, na Autobusovej stanici Mlynské Nivy alebo v Kontaktnom centre Slovak Lines na tel.: 18 211 denne v čase od 6,30 do 18,30 h.
 

 

Prečítajte si aj

Back to top button