Logistika a skladovanie

Nový nájomca EMONS Logistik GmbH v PointParku Hallbergmoos

PointPark Properties (P3) oznámil podpis nového prenájmu so spoločnosťou EMONS Logistik GmbH v PointParku v Hallbergmoos.

PointPark Properties (P3), medzinárodný prevádzkovateľ a developer moderných logistických parkov v Európe oznámil podpis nového prenájmu so spoločnosťou EMONS Logistik GmbH v PointParku v Hallbergmoos, ktorý sa nachádza v administratívnom komplexe Airport Office Park, Mnichov.

Po úspešnom závere roka 2010 a oznámení najväčšieho Build-To-Suit projektu s rozlohou 23 000 m² v poľskom PointParku Poznaň, pokračuje P3 v novom roku ešte dôraznejšie. Najnovšie je to kontrakt so spoločnosťou EMONS Logistik GmbH, ktorý zrealizovalo zastúpenie P3 vo Frankfurte. Od začiatku roka je to po prenájmoch spoločnostiam BOTREX v holandskom Rotterdame a LUIS SIMOES neďaleko Madridu v Španielsku, už tretia západoeurópska transakcia, ktorú uzavrelo zastúpenie P3 vo Frankfurte.

“Sme vždy veľmi radi, keď môžme nových klientov privítať v našich špičkových lokalitách. Tím P3 sa usiluje vždy nájsť riešenie, ktoré vyhovuje požiadavkám klienta. To nám umožňuje rozvíjať veľmi dobré vzťahy s našimi zákazníkmi, existujúcimi nájomcami a „otvára dvere“ pri hľadaní nových Buil-To-Suit príležitostí,“ hovorí Patrick Frank, asset manažér P3.

“Od roku 1928 je EMONS synonymom kontinuity, spoľahlivosti a flexibilních služeb. V súčasnosti, je to jedna z mála privátnych logistických sietí v Nemecku. Pri rozhodovaní o vstupe do tohoto projektu rozhodovalo niekoľko faktorov: lokalita, dostupnosť a samozrejme dobré meno developera a jeho spoľahlivosť. Všetko toto sme našli v spolupráci s P3. Sme veľmi radi, že sme sa stali novým členom PointParku v Hallbergmoos,” hovorí Timor Spörl, výkonný riaditeľ spoločnosti EMONS Logistik GmbH.
 

Prečítajte si aj

Back to top button