Logistika a skladovanie

Toyota Material Handling na výstave CeMAT 2011

Globálny líder v oblasti manipulácie s materiálmi prezentuje nové výrobky a moderné myslenie.

Stály rast online nákupu, požiadavky na lepšie využívanie priestoru, nové, environmentálne udržateľné zdroje a pretrvávajúca potreba znižovania nákladov. Toto sú trendy v priemysle, ktorými Toyota Material Handling osloví na výstave CeMAT 2011 od 2. do 6. mája 2011 v Hanoveri, v Nemecku. Nové vychystávacie vozíky a aplikácie skladovania s vysokou hustotou, spolu s automatickým vychystávaním od spoločnosti Toyota Material Handling, budú predstavené verejnosti po prvý krát, V rámci celkovej témy výstavy – “Zodpovední spoločne” – spoločnosť predvedie svoj vysokozdvižný vozík s hybridným pohonom, v rámci prezentácie ako sa skupina Toyota ujíma vedenia v oblasti udržateľných technológií.

Priemyselné trendy – a odpovede spoločnosti Toyota Material Handling
Ako popredný svetový veľtrh pre intralogistiku, CeMAT je miestom na zažitie priemyselných trendov – také, ako sú automatizácia a zameranie sa na vychystávanie. Dynamické automatizované miesto v stánku Toyota Material Handling bude obsahovať aktívnu prezentáciu automatizovaného systému vychystávania.

V rámci expozície Toyota Material Handling poskytnú návštevníkovi pri prezentovaní témy “Zodpovední spoločne” unikátny zážitok tri nasledovné oblasti zamerania:

Zóna zamerania 1: Posilnenie vášho podnikania
Rôzne aspekty ekonomickej udržateľnosti sú prezentované na mieste venovanom “Posilneniu vášho podnikania” – čo je jedna z troch oblastí zamerania. Kľúčovým prvkom je tu Toyota I_Site. V interaktívnej ukážke uvidíte ako zákazníci pri analýze ich prevádzok spolupracujú s Toyotou a urobia merateľné zlepšenie v oblasti produktivity, využitia flotily a znižovania nákladov.

Zóna zamerania 2: Bezpečnosť Dojo

Bezpečnosť je ďalším z kľúčových pilierov úvahy spoločnosti Toyota “Zodpovední spoločne”. Na veľtrhu CeMAT interaktívna “bezpečnosť dojo” – inšpirovaná špecializovanými školeniami z oblasti bezpečnosti vo výrobných závodoch Toyota – ukáže bezpečnostné a ergonomické inovácie spoločnosti a zodpovedné, sociálne orientované myslenie. Simulátor vysokozdvižného vozíka predvedie bezpečné prevádzkovania vysokozdvižných vozíkov a nové aplikácie poukážu na výhody systému Toyota SAS (systém aktívnej stability).

Zóna zamerania 3: Zodpovedná inovácia

Treťou kľúčovou oblasťou v expozícii Toyota Material Handling bude zóna „Zodpovedná inovácia“, ktorá ukáže prístup spoločnosti Toyota k vyvíjajúcim sa energetickým systémom vo svete – z hľadiska globálnej perspektívy. Hybridná technológia a Toyota sú takmer synonymom, viac ako dva milióny áut s hybridným pohonom bolo predaných po celom svete. Toyota Material Handlig vám predvedie hybridný vysokozdvižný vozík značky Toyota, model ktorý sa už predáva v Japonsku.

“Návštevníci expozície Toyota Material Handling zažijú našu víziu budúcnosti manipulácie s materiálmi. Budú môcť na vlastnej skúsenosti poznať ako spolupracujeme so zákazníkmi pri znižovaní nákladov a zefektívňovaní ich manipulačných a logistických prevádzok.“ hovorí Andrew Elliot, výkonný viceprezident pre marketing spoločnosti Toyota Material Handling Europe.

Prečítajte si aj

Back to top button