Logistika a skladovanie

Trans.eu pomáha bezplatne vymáhať pohľadávky

V polovici februára, popredný poskytovateľ riešení pre dopravu – spoločnosť Trans.eu, poskytla svojim zákazníkom v Českej a Slovenskej republike špeciálnu službu.

Služba Nahláste dlžníka, ktorej prostredníctvom dopravcovia môžu získať späť peniaze za dopravné služby, ktoré poskytli. Ak chcete nahlásiť dlžníka pomocou systému Trans.eu, postačí keď sa zaregistrujete na http://www.trans.eu/sk/form.

Trans.eu, prvýkrát od začiatku svojho pôsobenia, zavádza pre svojich zákazníkov z českého a slovenského trhu službu, ktorá im dáva možnosť nahlásiť dlh do zoznamu dlžníkov. V súčasnej dobe tento zoznam obsahuje takmer 6000 dlhov, ktoré vznikli v dôsledku omeškania platieb za dopravu a ďalších záväzkov.

Spoločnosť Trans.eu už niekoľko rokov úspešne realizuje vymáhanie dlžných čiastok pre dopravné spoločnosti. V roku 2011 účinnosť Oddelenia riadenia finančných rizík, ktoré sa zaoberá vymáhaním pohľadávok, dosiahla 83% a späť k dopravcom sa vrátilo viac ako 20 miliónov eur. To je ekvivalent zhruba 220 nových ťahačov VOLVO alebo 1800 áut Škoda Fabia.

Dopravcovia, ktorí chcú využiť systém nahlasovania dlhov, môžu tak urobiť na webových stránkach ww.trans.eu. Po kliknutí na tlačidlo „Zaregistrovať“ sa objaví registračný formulár. Po dokončení registrácie sa telefonicky ozve poradca Trans.eu  na potvrdenie údajov a dokončenie registrácie. Poradca Vám tiež predvedie, ako môžete zadarmo nahlásiť dlžníka a získať dlh späť.

Viac o službe na adrese: http://www.support.trans.eu/sk/ako-nahlasovat-dlznikov-bez-poplatku.
 

Prečítajte si aj

Back to top button