Logistika a skladovanie

Prezidentka TNT Express odstúpila

Dočasným prezidentom sa stal Bernard Bot.

Dozorná rada TNT Express včera oznámila, že prijala rezignáciu Marie-Christine Lombard, prezidentky TNT Express, ktorá sa rozhodla nasledovať externú kariérnu príležitosť. 

Marie-Christine Lombard opustí spoločnosť ku koncu septembra. Dozorná rada požiadala Bernarda Bota, súčasného finančného riaditeľa TNT Express, prevziať dočasne funkciu prezidenta. Mary Harris, člen dozornej rady, bude k dispozícii poskytnúť poradenstvo a podporu Bernardovi a členom výkonnej rady.
 

Antony Burgmans, predseda dozornej rady, uviedol: „Je nám ľúto, že sa Marie-Christine rozhodla opustiť TNT Express teraz. Ďakujeme Marie-Christine za jej prínos a želáme jej všetko dobré v budúcnosti. Tento vývoj nemá nič spoločné s plánovaným zlúčením s UPS, ktorého dokončenie očakávame začiatkom roku 2013. TNT Express je naďalej dobre riadená skúseným vedením a máme plnú vieru v Bernardove schopnosti viesť biznis a pokračovať v procese zlučovania s UPS.”
 
O TNT Express
TNT Express je jednou z najväčších expresných doručovacích spoločností na svete. Denne prepraví približne 1 milión zásielok od dokumentov, balíkov až po ťažký paletový náklad. Využíva cestné aj letecké prepravné siete v Európe, na Strednom Východe a v Afrike, v Tichomorskej Ázii a  Amerike. V roku 2011 boli celkové príjmy TNT Express 7,2 miliárd eur. Pre viac informácií navštívte.


Prečítajte si aj

Back to top button