Logistika a skladovanie

Dachser Slovakia zavádza ďalšiu priamu linku do Nemecka

Medzinárodný poskytovateľ logistických služieb Dachser Slovakia spustil novú priamu linku zbernej služby z Lozorna do nemeckého Malschu/Karlsruhe.

Táto priama linka posilňuje služby exportnej logistiky smerom na západ Európy. Ide už o piatu priamu dennú linku Dachser Slovakia do Nemecka. Táto linka dopĺňa portfólio existujúcich liniek do miest Hof, Memmingen, Überherrn a Radeburg. „Stále analyzujme európske toky tovaru a požiadavky našich zákazníkov a na základe toho optimalizujeme naše služby,“ hovorí  Ing. Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva Dachser Slovakia.
 
„Posilnením našich priamych liniek zo Slovenska do Nemecka ďalej skvalitňujeme ponuku pre slovenských exportérov,“ dodáva R. Stoličný. Dachser Slovakia má v súčasnej dobe 37 priamych liniek do  15 krajín. Priame linky mieria do kľúčových destinácií, odkiaľ konsolidované pokračujú ďalej do Európy. „Vďaka optimálnemu taktu priamych liniek, hustej sieti pobočiek a systému eurohubov disponujeme excelentnými dodacími časmi v celej Európe,“ uzatvára Roman Stoličný.
 

Prečítajte si aj

Back to top button