Logistika a skladovanie

Toyota Material Handling získala trojicu ocenení

BT Levio séria-P, Traigo 80 a Tonero od spoločnosti Toyota získali ocenenie od náročnej komisie.

S rastúcou konkurenciou v oblasti dizajnu, organizácia iF dostala prihlášky z viac ako 60-tich krajín, čo znamená, že je čoraz náročnejšie splniť nároky medzinárodnej komisie. Preto je viac ako potešujúce dostať nie menej ako tri.
 
Obdržanie medzinárodného uznania potvrdzuje, že náš dizajn je založený na zdravých pricípoch. Kým estetika prestupuje všetko, čo robíme, je tu aj rad kľúčových hodnôt, ktoré sú základom  nášho konštrukčného úsilia. Jednou z nich je jednoduchosť. Ďalšou sú jazdné vlastnosti – myšlienka dať do popredia potreby operátora. Chceme, aby sa každý pri používaní našich výrobkov cítil rovnako pohodlne.
 
Porotcovia z iF Design Award v súlade s ich hodnotiacimi  kritériami, dali svoju pečať súhlasu  na tri vozíky spoločnosti Toyota. V súlade s globálnym prístupom spoločnosti Toyota v dizajne, ocenené vozíky boli dizajnované v rôznych častiach sveta. Motorový paletový vozík BT Levio série-P a elektrický vysokozdvižný vozík Traigo 80 boli vytvorené v Európskom centre dizajnu.
 
Náš tretí víťaz, vysokozdvižný vozík Tonero 3,5 – 8,0 ton bol vyvinutý v Konštrukčnej kancelárii v Japonsku. Opäť platí, že všetky tri vozíky zdieľajú  naše kľúčové hodnoty a bežne používaný globálny prístup  k dizajnu.  „Napriek všetkému času a úsiliu vloženému do dizajnu kvalitného vysokozdvižného vozíka, je úžasnou odmenou dostať – nie len jednu, ale hneď tri – ocenenia za mimoriadny dizajn,”hovorí šéf dizajnu v spoločnosti Toyota Material Handling Europe, Magnus Oliveira Andersson.
 
Odovzdávanie cien iF Design bude dňa 27. februára 2015 v centre BMW Welt v Mníchove. Výrobky TMHE budú vystavené na výstave iF Design od 18. júna do 20. septembra tohto roku, v Hamburgu.
 

Prečítajte si aj

Back to top button