Logistika a skladovanie

Pri najväčšej budove v parku P3 Bratislava bol vztýčený posledný pilier

Konečná fáza výstavby najväčšej budovy v parku P3 Bratislava prevádzkovanom spoločnosťou P3, popredným celoeurópskym vlastníkom logistických nehnuteľností, práve dosiahla významný medzník – slávnostné vztýčenie posledného piliera.

Práce na stavbe s výmerou 53 000 m2 sa začali v apríli 2009 a ich dokončenie je plánované na koniec tohto roka (2015).
 
V rámci konečnej fázy budú vybudované skladové priestory s plochou 14 201 m2, z ktorých je 9 000 m2 už prenajatých. Spoločnosť P3, špecializovaný vlastník, developer a správca európskych logistických nehnuteľností, využíva zostávajúce priestory pre špekulatívny development a už teraz je možné prenajať si ich.
 
„Ide o významnú etapu rozšírenia parku P3 Bratislava, v ktorom pôsobia spoločnosti ako Schnellecke Logistics, Donaldson či HBPO. V súčasnosti vieme ponúknuť priestory na okamžité využitie aj pre vybudovanie riešení BTS, teda skladových priestorov špeciálne prispôsobených potrebám našich klientov,“ uviedol Country Head P3 Slovakia Peter Jánoši.
 
Park P3 Bratislava sa skladá z piatich budov s celkovou plochou presahujúcou 148 000 m2 a disponuje pozemkami s rozlohou 62 000 m2 pre výstavbu ďalších priestorov. Park sa nachádza v oblasti označovanej ako „zlatý trojuholník“ logistiky, 15 kilometrov severne od slovenského hlavného mesta, v blízkosti diaľnice D2, ktorá zabezpečuje spojenie do Brna, Viedne a Budapešti.
 

Prečítajte si aj

Back to top button