Správy | Aktuality | Témy

MapFactor Navigátor FREE

Firma MapFactor predstavuje najhorúcejšiu novinku tohto roka – navigácia zadarmo – mapFactor Navigátor FREE.

Jedná sa o navigačný softvér na základe:
• profesionálnej navigácie Navigátor 10 by MapFactor, s.r.o. a
• mapových podkladov OpenStreetMaps – http://www.openstreetmap.org

Produkt mapFactor Navigator FREE je poskytovaný pod licenciou Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0. MapFactor Navigátor FREE je určený pre všetky zariadenia s operačným systémom Windows a WindowsMobile. Mapové dáta sa neustále vyvíjajú, nové štáty pravidelne pribúdajú. Obrovskou výhodou užívateľsky generovaných mapových dát – princíp poznáme z wikipédie – je pokrytie. OpenStreetMaps pokrývajú štáty, ktoré komerční dodávatelia mapových podkladov nemajú vo svojej ponuke.

Inštalácia je intuitívná, jednoduchá a rýchla. Aktuálna verzia obsahuje mapy viac ako 150 štátov. Ameriky(Južná, Severná a Stredná), Ázie, Austrálie, a samozrejme Európy. Samozrejmosťou sú mapy Slovenska a Českej Republiky, vedľa tak exotických krajín ako Ekvádor, Peru, Austrália alebo Irak. MapFactor Navigátor FREE môže poslúžiť aj ako „demo“ verzia pre profesionálnych vodičov, ktorí by si radi v praxi vyskúšali ovládanie našej navigácie.

Sťahujte a inštalujte do Vašich SmartPhone, Notebookov alebo netbookov: http://navigatorfree.mapfactor.com. MapFactor samozrejme ponúka aj navigáciu Navigátor 10 Truck pre profesionálnych vodičov. Tie sú založené na mapových podkladoch firmy TeleAtlas, ktoré využívajú aj ďalší výrobcovia navigácií.

Prečítajte si aj

Back to top button